reklama
Prosze pokaz jakie. Wstaw linka np jesli mozeszOtóż to...bluzki juz zamowilam zeby nie karmić toples
![]()
Sweetka, gdyby nie to że zazdrościłam dziewczynom to jeszcze bym nie miała wszystkiego ogarniętego ale w Twojej sytuacji nie spieszyłabym się zwłaszcza, że ja nie mam żadnych dolegliwości ani przeciwskazań a i tak bardzo odczułam to stanie przy żelazku.To ja przez to że remont w toku i leżąca to jeszcze nic nie mam poprane. Zamierzam w pon powoli ogarniac torbe do szpitala dla Maluszki. W pon tez pojdzie pierwsze pranie. To w środę dopakuje. A reszta musi poczekAć....
Lusinda890
Fanka BB :)
Antus super że już skończone
to prasowanie najgorsze bo tych małych ciuszków nie ubywa z kupki prania 
Antus maz i mama mi nie pozwalaja na takie wyczyny. Ze maz remontuje to mama bedzie puszczać pranie a potem prasowac. Tylko jeszcze trzeba miec to gdzie układać. Licze na to ze maz skonczy max na poczatku marca...
Czuje sie troche jak inwalidka w zwiazku z powyzsza sytuacja ale nie naraze malej i jestem zmuszona skorzystać z pomocy..
Czuje sie troche jak inwalidka w zwiazku z powyzsza sytuacja ale nie naraze malej i jestem zmuszona skorzystać z pomocy..
polianna
tyska -
super!
Ja z wyprawką dalej w tyle a Wy macie już nawet wyprasowane ubrania :O
Żeby urządzić kącik dla Kalinki mąż musi mi z piętra znieść komodę, przestawić regały w sypialni (ja muszę książki na nich poukładać, a że książek jest kilkaset to trochę to zajmie
) ...
W każdym razie uświadamiam codziennie tego mojego M, że czas leci, zaraz zacznę 35 tydzień , dziewczyny rodziły się w 39tc ale przecież nigdy nic nie wiadomo..
Żeby dokończyć kwestie wyprawki potrzebujemy wydać jeszcze z 2000-2500zł.
Wybraliśmy wózek,przez internet ale po obejrzeniu filmów w sieci i sprawdzeniu parametrów (waga,wymiary) zdecydowaliśmy się na wózek UNICO. Tylko problem z kolorem:
Link do: NOWOŚĆ WÓZEK UNICO + FOTELIK COMMI 155 KOLORÓW
Pozostaje jeszcze laktator, wanienka ze stelażem (chyba komoda kąpielowa z przewijakiem), staniki i koszule do karmienia. To takie najważniejsze.
Zastanawiam sie nad kombinezonem - kupiłyście w ogóle kombinezon? Jeśli tak to jaki?
Ten marzec/kwiecień to taki przejściowy okres i pojęcia nie mam czy kupować jak na zimę czy wiosenny?
Ja z wyprawką dalej w tyle a Wy macie już nawet wyprasowane ubrania :O
Żeby urządzić kącik dla Kalinki mąż musi mi z piętra znieść komodę, przestawić regały w sypialni (ja muszę książki na nich poukładać, a że książek jest kilkaset to trochę to zajmie
W każdym razie uświadamiam codziennie tego mojego M, że czas leci, zaraz zacznę 35 tydzień , dziewczyny rodziły się w 39tc ale przecież nigdy nic nie wiadomo..
Żeby dokończyć kwestie wyprawki potrzebujemy wydać jeszcze z 2000-2500zł.
Wybraliśmy wózek,przez internet ale po obejrzeniu filmów w sieci i sprawdzeniu parametrów (waga,wymiary) zdecydowaliśmy się na wózek UNICO. Tylko problem z kolorem:
Link do: NOWOŚĆ WÓZEK UNICO + FOTELIK COMMI 155 KOLORÓW
Pozostaje jeszcze laktator, wanienka ze stelażem (chyba komoda kąpielowa z przewijakiem), staniki i koszule do karmienia. To takie najważniejsze.
Zastanawiam sie nad kombinezonem - kupiłyście w ogóle kombinezon? Jeśli tak to jaki?
Ten marzec/kwiecień to taki przejściowy okres i pojęcia nie mam czy kupować jak na zimę czy wiosenny?
reklama
Lusinda890
Ja kupione mam dwa kombinezony. Jeden cienki a drugi wiosenny ale taki grubszy troszkę z takim barankiem. Ostatnio oglądałam pogodę i straszą że w kwietniu może się śnieg jeszcze pojawić no ale zimowego to ja nie będę kupować