reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

:-DHejo hejo.Ja na wsi dalej,he już wczoraj miałam jechac do domu,ale po co ,sama siedziec,hehe:-);-)no ,ale jutro zmykam na chate.
Moje dziecko dostało dizisja duży traktor z przyczepą na dzien Dzievka,wielki do jazdy i jutro wkleje fotki,bo nie mam przy sobie kabla dzisiaj,zobaczycie sami...
A fryz spoko,chociaz chciałam krócej,ale szkod amoich włosków;-);-)

Ewcia i Mateuszku Miłego spacerku i zakupów :-):-D obyś dostał wspaniały prezencik na dzień dziecka :-D postaraj się mamusiu dla synusia :-)
Dostał suuuepr prezent,jutro wkleje obiecuje,jak doajd eod odmciu,pa

Ewcia miło cię widzieć i w tym temacie:-). Jeśli chodzi o staraczki jestem świeża w temacie @planowo powinnam dostać za trzy dni jeśli nie dostanę to robie test Objawy mam podobne jak przy Julce ale kiedyś gdy wydawało mi się że jestem w ciąży piersi też zrobiły się jak balony, brzuch pobolewał i ogólnie byłam zmęczona a potem przyszła @ ;-)
:szok:
OOOOOOOOOOO co za szok:szok: witaj Cloe,hehe:-D:tak:;-):-)będzimy na dwóch forach dyskutowac.Mówisz,że się starasz od teraz o dzidziusia,ssuuppeerrroowwaaattoo,powodzonka.Miło wogole cię tu widziec.Witaj witaj staraj się ile mozna,

Ewciudla kogo Ty sie tak pieknisz skoro mąz wyjechał;-):-D:-D
:-D
Hmmm Puchatko nie wiem własnie dla kogo,chyba dla siebie,teraz sie lepiej czuje,to chyab z okazji Dnia dziecka:-);-):tak::-Dbuźka

heloooooooooołłłłłłłłł:-):-):-)

ewcia dzięki za kciukasy, całusy dla Matiego:tak:
Spoko,wiem cotoznaczy,powodzona,połamania pióra,hehe,kopniak tez się przyda,pa

Już kupiłam ale będę robić jutro rano. Nie robie sobie nadziei jak będzie to super a jak nie to dalej będziemy się przytulać :-) sama radość. Idę zrobić jedzonko mężusiowi bo przyszedł z pracy.
Och bastra ale daj znaka bo nas zazdrośc zje namietna.Powodzonka...

A Kiniusia to co?? Gdzie ona?? jak teścik?? Co tam u niej?? Halllooo Kiniusia daj znaka,bo umre z ciekawości:tak:Buxka

Dobranoc,ja zmykam..Wogóle Matunio tak wymęcozny,że o 20 w aucie kaput ispi do tej pory,ciotka tez posżła spać,ob o 6 wstaje , wujo w gharazu,no to ja elce lulki,

Dobranoc dziubki.....

hehe Isikora no to korzystaj póki nie odłączyli,buziaki,papapaa

reklama
Sabinko u mnie pogoda też była brzydka :dry::dry::dry:. Pochmurno , deszcz i zimno brrrrrrrrrrr..:no::no::no:
Ewciu jestem jestem :-):-):-):-) ale nie wiem na jak długo :tak::tak:
Moniko ja w tym roku też nie kupuje nikomu prezentu. Trzymam kciuki żebyś za rok miała komu kupić prezenty na dzień dziecka :-):-):-):-).
Oj widzę,że ciężko oduczyć bazylka spania w łóżku :-D:-D
Asiu gratuluje 7 rocznicy ślubu :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Wagnies gdy tylko będę mogła to wchodzę od razu na BB :-):-)
Meggie ciężko teraz niestety o dobrego ginekologa :eek::eek::eek:
Attatko nie zawsze wszystkie kobiety w ciąży od razu przybierają na wadze. Moja siostra zaczęła tyć od 4 miesiąca dopiero:tak::tak:
Cloe witaj :-):-):-)
Gosiu jejciu biedna siostra :-:)-:)-:)-(
Bastra zrób sobie teścik :tak::tak::tak::tak:
Mufka tak już czerwiec :-D:-D:-D:-D. Stres już zbliża się wielkimi krokami bo zrobiłam się płaczliwa z byle powodu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Ja przed chwila wrocilam z koncertu Rubika - to inauguracja 750-lecia lokacji grodu Kraka... jestem padnieta wiec mykam do spanka

Zycze kolorowych snoof

hej kochaniutkie
dzieki za slowa otuchy :happy: dzis mam lepszy humor, siostra byla u lekarza i powiedzial ze nie powinna miec blizn mimo 2 stopnia, moze wszystko bedzie oki, narazie musi smarowac to antybiotykiem , zeby bakterie sie nie dostawaly, a ja jutro jak zwykle sprzatanie domku, a potem lece posprzatac jej domek, bo biedulka nic nie moze robic, a w niedzielke jej corci urodziny

u mnie juz chyba po owulacji, nie mialam wczoraj przytulanska bo maz zachorowal, ale mialam w poniedzialek wiec jakby co to moze bedzie dziewczynka :-)

przytulam was mocniutko -milego chyba sniadanka ;-)

"Cierpliwość i praca jednych uszlachetniają a drugich wzbogacają."
Wacław Berent

Witam:-) Jak sie spało? Nie męczyły was koszmarki?
Mój mężulek jeszcze śpi a ja to chyba z przyzwyczajenia wstałam tak wcześnie.
Wstałam z łóżka i poszłam na test:-) Jednak przyszłam nie przygotowana bo na dzień dobry pała :-:)-:)-:)-(.Mam nadzieję że jeden z kolejnych cykli wykujemy z mężem na blachę i będzie zasłużona piątka :-D:-D:-D:tak::tak::-D:-D:-D
Czego i wam życzę moje drogie ;-)
A tymczasem uciekam do łóżka póki cieplutkie :happy2::happy2::happy2: Zaglądnę później

I znów BB zacina :baffled:

Witajcie,dzień dobry.
U mnie tez pochmurno,my z Matem sami,bvo ciocia z wujem w pracy.Matuś tylkow stał i od razu do prezentu na Dzien dziecka czyli traktorka.Jak wrzuce u siebie do kompa zdjatka to wam napewno wkleje ten traktor i mojego małego traktorzyste.
Ja spijam kawe,Mtau zjadł jajecznice.

Isikorka 3 tygodnie i juz mi niosa suknie z welonem,kochaniutka nie nerwuj sie,bo łośc piękności szkodzi. Zobaczysz jaka b edziesz szczęśliwa w tym dniu,a potem będziesz żałowała,że to tak szybko minęło..:tak::-D:-)

Gosia_pl dobrze,że z siostra lepiej.No i dobrze,ż eona ma taka siostre jak ty:tak:;-):-):tak:. Życze ci z całego serca tej dziewczynki;-):-):tak:. Oby jak najszybciej...

Witaj bastra ale ty szybciutko wstajesz...jezu 6 rano:szok:o matko,ja nie wiem co to znaczy takeiw stawanie...A spało mi się nawet nawet dobrze.
Tak ja tez ostatnio cos kiepsko kuje i pałki zbieram:-D:-D:-DAle już niedługo na blache wykujemy i będzie nawet 666666.Bużka.

dzien dobry kobitki :-) ja jak zwykle wczoraj wieczorkiem nie mialam czas, zeby zajrzec :-(
Puchatko z takiej małej miejscowosci slynacej z majonezu :laugh2: Kętrzyn
mufko ja tez mam taka nadzieje, ten moj nie byl zly tylko troszke pospieszyl sie z lekami, chociaz nie zaskodzily mi i brakuje mi wyniczkow, ale byl sympatyczny i sie autentycznie martwil jak cos mi dolegalo
isikora teraz nawet bardzo trudno o dobrego lekarza szczegolnie w moich stronach, a wiem ze najlepsi sa na poludniu Polski :szok: a to dla mnie strasznie daleko :-(
Bastra siemanko w ten u mnie pochmurny dzien, ale Ty masz dobrze masz gdzie na cieplutkie nozki uciec :laugh2: moj dzisiaj w pracy znowu :-( ale jak wroci popoludniu to sobie odbijemy :-D pozdrawiam was dzis cieplutko i zycze milego i pelnego relaksu weekendu

Dokładnie Sreberko... ostatnio na bb żadziej bywam, a jeśli nawet bywam często to raczej sie nie odzywam...:-( Niewiem jakiś taki chumor mam do d*** i raczej niemam nic do powiedzenia. A często jak mam coś do powiedzenia to sie wole w język ugryźć niż potem żałować, że powiedziałam coś jędzowatego... bo ostatnio jestem właśnie taka wredna, byle czym sie wkurzam, rozżalam itp... więc wole sie nie odzywać wogóle.
A na głównym to już totalnie niemam co napisac, tam od początku jakoś czułam sie nieswojo:-(starałam sie tam wcisnąc nawet na siłe, ale to nie dla mnie:sick: to bez sensu.
No i tak to zemna właśnie jest:-(
Widzę Ataata że dopada cię handra a i pewnie hormony ciążowe też mają tu dużo do powiedzenia:tak:;-) Mnie w takiej sytuacji zawsze pomagało spełnianie swoich zachcianek. Masz ochotę na lody? Jedz! tobie i maleństwu na pewno nie zaszkodzi. Gorąca kąpiel? - wskakuj do wanny:tak: I pamiętaj że na BB miło cię widzieć a skoro dziewczyny zauważyły ze rzadko zaglądasz to znaczy że nie jest tak jak ci się wydaje:tak: Trzymaj sie cieplutko:tak:

OOOOOOOOOOO co za szok:szok: witaj Cloe,hehe:-D:tak:;-):-)będzimy na dwóch forach dyskutowac.Mówisz,że się starasz od teraz o dzidziusia,ssuuppeerrroowwaaattoo,powodzonka.Miło wogole cię tu widziec.Witaj witaj staraj się ile mozna,
No ma sie rozumieć Ewcia :-)będziemy wspólnie się dopingować :tak:
Bastra nie przejmuj się jak nie w tym m-cu to w następnym:tak:

Witam Wszystkich

Ja niedawno wstałam i się szykuje do wyjścia na miasto he he :-):-D wczoraj to mój nie wpadł do mnie ale i tak byłam wykończona padłam jak niemowlę i spało mi się rewelacyjnie :szok::-D he he dziś to już inna bajka popołudniu koncert a później na noc do mojego tygryska idę :-):-D a teraz idę poplotkować z przyjaciółką :-D:-D:-D Miłego dnia wpadnę później .
he na noc mówisz,moze cosik zmajstrujecie kchani sobie dzisiaj...fajnie,że macie ajkies koncerty,u na snawet na dzien dziecka nic prawie nie było,jedna zjeżdżalnia i wszytsko dla dzieic powyżej 5 lat do zabawy..makabra pustki w tmy moim mieście,a mogłam mieszkac w Gdańsku...ach szkoda gadac i pisac.
Miłego dnia wszystkim...

reklama
Ja juz po śniadanku, po zakupkach i tak sobie lookam co tutaj majstrujecie ;-)
Czekam na gości mają wpaść na chwilkę. A mężulek niestety w pracy :-(

Ewcia81
Bo ja taki ranny ptaszek:-)Ewunia masz racje wykujemy na blachę albo na materac ;-):-pi żaden test nie będzie nam straszny :-)

NieSamowita
Kochaniutka wy to same impreski macie :-):-)
Widze że nocka zapowiada sie interesująco ....a tygryski lubią brykać :-)

gosia_pl Jak siostra? Trzymaj sie :-)

Meggie U mnie tez pochmurny....deszczyk już zaliczyłam :-p. A co do tych cieplutkich nóżek to szybko uciekły jak przyszły lodowe nóżki <moje>

cloe Jakoś w tym miesiącu się nie martwię. Wydaje mi sie że macie w tym jakiś udział. Po prostu jest nas tyle starających się że ten czas i rozczarowania mijają jak się tylko wejdzie na BB. Buźka dla was cieszę się że dołączyłam do was :-):-):-):-)

Do góry