E
Ewcia81
Gość

Moje dziecko dostało dizisja duży traktor z przyczepą na dzien Dzievka,wielki do jazdy i jutro wkleje fotki,bo nie mam przy sobie kabla dzisiaj,zobaczycie sami...
A fryz spoko,chociaz chciałam krócej,ale szkod amoich włosków;-);-)
Dostał suuuepr prezent,jutro wkleje obiecuje,jak doajd eod odmciu,paEwcia i Mateuszku Miłego spacerku i zakupów :-)obyś dostał wspaniały prezencik na dzień dziecka
postaraj się mamusiu dla synusia :-)
OOOOOOOOOOO co za szokEwcia miło cię widzieć i w tym temacie:-). Jeśli chodzi o staraczki jestem świeża w temacie @planowo powinnam dostać za trzy dni jeśli nie dostanę to robie test Objawy mam podobne jak przy Julce ale kiedyś gdy wydawało mi się że jestem w ciąży piersi też zrobiły się jak balony, brzuch pobolewał i ogólnie byłam zmęczona a potem przyszła @ ;-)
![]()

Hmmm Puchatko nie wiem własnie dla kogo,chyba dla siebie,teraz sie lepiej czuje,to chyab z okazji Dnia dziecka:-);-)Ewciudla kogo Ty sie tak pieknisz skoro mąz wyjechał;-)
![]()

Spoko,wiem cotoznaczy,powodzona,połamania pióra,hehe,kopniak tez się przyda,paheloooooooooołłłłłłłłł:-):-):-)
ewcia dzięki za kciukasy, całusy dla Matiego![]()
Och bastra ale daj znaka bo nas zazdrośc zje namietna.Powodzonka...Już kupiłam ale będę robić jutro rano. Nie robie sobie nadziei jak będzie to super a jak nie to dalej będziemy się przytulać :-) sama radość. Idę zrobić jedzonko mężusiowi bo przyszedł z pracy.
A Kiniusia to co?? Gdzie ona?? jak teścik?? Co tam u niej?? Halllooo Kiniusia daj znaka,bo umre z ciekawości

Dobranoc,ja zmykam..Wogóle Matunio tak wymęcozny,że o 20 w aucie kaput ispi do tej pory,ciotka tez posżła spać,ob o 6 wstaje , wujo w gharazu,no to ja elce lulki,
Dobranoc dziubki.....
hehe Isikora no to korzystaj póki nie odłączyli,buziaki,papapaa