• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2016

Isia trzymaj sie tam!
Serduszko czekamy na wieści!!
Dziękujemy za wszystkie zyczonka!!
Chrobek może teraz na Ciebie kolej.
Kustronka sposoby to sels, masowanie sutkow, i grabienie liści.
Wczoraj zrobilam sposób nr 2 i cala noc mialam skurcze. Mocne, ale nie regularne. Chodze do kibelka i sie oczyszczam. Ale chyba jednak znowu nastała cisza.

reklama
Sarna o sutkach tez slyszalam, nawet ta babka co kolo mnie leżała to od poloznej to usłyszała. Trzeba tak robic jakby maluch ssal, takie ruchy i wtedy macice sie pobudza.seks tez.mycie okien, wchodzenie po schodach...

Sarna, Chrobek- dzieki! Patrzac, ze ja pomiedzy to trzymam do konca msca a pozniej max +7dni:)

Serduszko!!! Palce w prawej rece mi sie zepsuly [emoji12] tak przezywalam, ze zasnelam z zacisnieta piescia (trzymalam kciuki;) i teraz maly problem wyprostowac! :p mam nadzieje, ze dzielnie z mezem daliscie rade a teraz odsypiasz [emoji8]

Chrobek- trzymam kciuki:) a! Mi jak czop odszedl to straszne uplawy mialam- wodniste, ale bialawe/mleczne. Obserwuj[emoji6]

Isia- w koncu spakowana!!!! Jupiii:) trzymam kciuki! Mam nadzieje, zd Bartus bedzie kochany i da sie mamie troszke wyspac :)

Cień ja mialam w 32 tc afi 13 gin mówił ze jest w porząsiu.
stymulacja sutkow pobudza oksytocyne. a schody to nie wiem czy nie bardziej schodzenie niz wchodzenie. Moja siostra 10 dni przenosila, a od kilku dni przed terminem wlazilysmy kilkanaście pięter w górę, w jej wypadku g* to dało.

Chrobek no to w razie co czekamy na relacje z rozwoju wydarzen :D

Arusiowa no coz moze ta niewiedza to faktycznie klucz, jakbym ja uslyszala ze mam rodzic ponad 4 kg naturalnie to bym niezle spanikowala ;)

Isia &&

Sarna glowa do gory, jak wlazł to i wyleźć kiedys musi ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry