KasiaMarysia23
Fanka BB :)
A wasi mężowie byli przy porodzie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Coś ty, żadnej lewatywy się nie robi, jedyne co to podobno golą mocno zarośnięte dziewczyny.Mnie co wizytę bada dlatego mam nadzieje, ze to się skończy. Na ostatniej wizycie włożyła palce i naciskała na brzuch żeby sprawdzić czy macica się powiększa. Teraz chciałabym tego uniknąć.
Osobiście boje się porodu, przeraża mnie wizja lewatywy. Nie wiem czy jeszcze to się robi...
O matkoAaa, a moja koleżanka podczas porodu wymiotowała i się położne do niej zbiegały zobaczyć to, bo ponoć jest w podręczniku, a bardzo rzadko się zdarza.![]()
A kiedy otwarcie lokalu? Mam nadzieję, że podzielisz się z nami fajnymi przepisami na greckie przysmaki?Noooo i dobrnęłam do końca....macie tempo
AnusiaP gratuluję serdecznie udanej wizyty
Ja załatwień ciąg dalszy...dzisiaj pokupowałam sobie szklaneczki, filiżaneczki i latarenki do dekoracji lokalui byłam na szkoleniu z kasy fiskalnej
bawię się teraz w domu jak dziecko na tej kasie póki nie jest sfiskalizowana
Jutro idę sprzątać lokal po remoncie
Ja póki co o porodzie nie myślę. Jeszcze czas a szkoda się stresować tym już teraz.
Co do wizyt u gin to mnie też na każdej bada dokładnie na fotelu. Zagląda tam przez wziernik, potem bada palcami i też brzuch naciska. Bardzo dokładna i skrupulatna lekarka. Też słyszałam, że faceci są bardziej delikatni. Ja byłam u dwóch i to prawda, że bardzo delikatni, ale moja gin prowadząca też jest mega delikatna i przyjemna i jakoś wolę chodzić do kobietki, a i u niej się stresuję. A co dopiero u faceta
Ja się czuję bardzo dobrzetylko wieczorami boli mnie zawsze brzuch. Zaparcia plus wzdęcia, jakieś bóle jelit i nie jest fajnie :/