reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

Właśnie w ddtvn było o kosmetykach zalecanych i niezalecanych w ciąży :)

Ostatnio biję rekordy późnego wstawania, obudziłam się dopiero przed 10 i mam wrażenie, że pół dnia mi minęło :/ Chyba mój organizm potrzebuje już więcej odpoczynku i powinnam kłaść się wcześniej.

Przede wszystkim dziękuję za wszystkie rady a propos mojej swędziawki. Po wypiciu wapna obudziłam się wczoraj z piersiami, a nie jak do tej pory krowimi wymionami. Brodawki jeszcze swędzą, ale dużo mniej niż wcześniej, poza tym nie są czerwone i nabrzmiałe. Ale ulga, przez tych parę dni swędziawki prawie nabawiłam się nerwicy :/
Ja też oglądałam właśnie :)
Super ze coś pomogło z tę swędzawkę :)

reklama
kassia - ja wiem, własnie w pierwszej ciązy byłam to mi nie chcieli dać :/
ja w pwirwszej 11 zebow robilam tylko inna dawka znieczulenia byla. teraz tez mi pwoiedziala ze znieczulenie jest bezpieczne w ciazy. a chodzisz na nfz czy prywatnie? bo ja prywatnie i takim pistoletem podaje znieczulenie

ja gofry jutro zaserwuje po wizycie :p

Dzieeczyny kciuki trzymam &&&& za wizyty
Moje dziecko kopie calymi dniami ale w nocy spokojna jest. Rano o 6 juz mnie ostro meczy :D i tak az do wieczora. Wczoraj nagralam kopniaki bo widac je juz nieźle.
Gofry tez ostatnio robilam i zajadalam z czekolada :) dzisiaj moze mufinki zrobię

A ja zaraz idę robić pyzy z mięsem, ale najpierw spacerek, bo pogoda znów piękna :)

Co do kopniaków to mam wrażenie, że w moim brzuchu siedzi nieznoszące się rodzeństwo i jest wieczna walka. Nie wierzę, że jest tam jedna mała istotka :)

reklama
Do góry