reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

No, no!
Pusto tu jakoś. Nas weekend nie było. Trochę wyjechaliśmy. Trenujemy z Olkiem dłuższe podróże żeby móc Go zabrać na wakacje nad morze. Ale pogoda nieciekawa. :wściekła/y: Ale ponoć od jutra ma być coraz lepiej. A jakie macie plany na kolejny długi weekend? Ja w piątek niestety pracuję. :zawstydzona/y: A! Nie wiecie może czy w czwartek są czynne duże pasaże handlowe typu Galeria, manufaktura itp? Msze jechać do Deichmanna Olkowi buty kupić a mam cynk, że tam sa fajne.
ola manufa pracuje wiec galerka pewnie też,
i hipermarkety tez pracują:happy:

reklama
Cześć Mamusie!! My przygotowujemy sie do wyjazdu nad morze,bo już w sobote wyruszamy, ciekawa jestem jak Wika zniesie podróż. Jedziemy nocą a ona wtedy śpi ładnie więc chyba nie bedzie problemu. I jaka super pogoda się robi. Wszystkim życzę miłego długiego weekendu:-):-):-)

Witam was bardzo cieplutko, trafilam na to forum baaaardzo przypadkowo, ale ciesze ze Was znalazlam:-)Moze sie przedstawie na sam poczatek, mam na imie Magda i od niecalego roku mieszkam w Aleksandrowie Łódzkim,wczesniej mieszkalam 4 lata w lodzi, ale pochodze ze slaska gdzie sie urodzilam i mieszkalam do 22 roku mojego zycia:tak:Nie znam za bardzo nikogo ani z lodzi ani z Aleksandrowa dlatego mam nadzieje ze poznam jakies fajne mamusie, bo sama jestem (fajna??) mamusia 3-letniej Zosi, to moze na poczatek tyle,pozdrwawiam wszystkie was bardzo cieplutko

Witam, witam!
No to mamy wyjątkowe szczęście. :-) Długo nikogo z Aleksandrowa nie było a teraz widzę że już dwie mamy są - nie licząc mnie :tak:. Bardzo mnie to cieszy, bo zawsze czułam się osamotniona. Zapraszam częsciej i oczywiście z chęcią wybiorę się na wspólny spacerek. Niestety ponieważ pracuję, to mogę tylko w weekendy. :zawstydzona/y:

Witam, ja bardzo chetnie sie spotkam, szkoda ze dopoludnia nie mozemy bo ostatnio mi sie strasznie nudzi, poniewaz moja Zosia poszla od 1 czerwca do przedszkola i cale dopoludnia siedze sama a ze prace zaczne szukac dopiero od lipca to nie wiem co z soba poczac jak jestem sama , bo ilez mozna sprzatac:laugh2:

Witam nowa mamusie :tak:
my mieszkamy prz wlokniarzy ii aleksandrowskiej wiec w sumie tez blisko :-)

my wczoraj pojechalismy do galerii (szukam sukienki na wesele i jestem wsciekla :wściekła/y: bo jak sa fajne to kosztuja majatek ...) i byla zamknieta ..:-(

Witajcie.Ja WAs ostatnio tylko podczytuję, bo nie ma kiedy napisać.
Oskar jak tylko 22 maja skonczył 2 lata, to momentalnie wszedł w okres BUNTU DWULATKA.
Trzeba go na kazdym kroku, trzeba go pilnować, chidzi sobie własnymi drogami, nikogo sie nie boi, no i w ogóle ma Nas wszystkich w nosie.Usiedzieć w jednym miejscu zbyt długo nie moze, stale dokucza swojemu biednemu bratu:-).
No i robi wszystko na przekór.
Nie wiem jak my go nad morzem upilnujemy.

Witam nowa mamusie :tak:
my mieszkamy prz wlokniarzy ii aleksandrowskiej wiec w sumie tez blisko :-)

my wczoraj pojechalismy do galerii (szukam sukienki na wesele i jestem wsciekla :wściekła/y: bo jak sa fajne to kosztuja majatek ...) i byla zamknieta ..:-(
oj ja tez niedawno szukalam sukienki na wesele, i tak jak ty jak juz byla jakas godna mojej uwagi;-)to kosztowala majatek, no i kupilam taka skromna bialo szara, moze nie taka jaka sobie wymarzylam ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:biggrin2:

reklama
a gdzie kupilas??
ja mam jeszcze jeden problem - spory biust.... (tzn nie jak arbuzy :-p) ale na sukienki w naszych sklepach to spory
a o tym szyjacy i projektujacy sukienki nie mysla...

Do góry