reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

ahha no wlasnie ja tez tak myslalam, ze do konca kwietnia popracuje i koniec. zwlaszcza ze ciezkiej pracy nie mam stresujacej tez nie jedyny problem mam ze wstawaniem- dopada mnie len..nie chce mi sie szykowac jechac do biura..ale poki co daje rade:)
Ja mam te możliwość że sama sobie godziny ustalam to nie mam problemu ze wstawaniem bo chodzę pozniej☺️ale już mnie męczy praca coraz bardziej☺️

reklama
Needi tak ja mam szew. Tylko przy aplikowaniu lutki go wyczuwam i zastanawiam sie czy to normalne. Na logike moge bo jast na wysokosci 14mm ale musze z ginka pogadac.

Wyglada na to ze dzis bedzie wizyta bo posiew z dziurki mam i nic nie wyhodowalam. Zatem pozostaja tylko bakterie z moczu.

Wy w nocy tez sie tak pocicie? bo ja strasznie

no wlasnie dlatego wiekoszsc ubranek mam 62 nie szkodzi ze beda troszke luzniejsze jesli beda:) latem bedzie jej wygodniej...cieplo bedzie zreszta bedzie miala luzno przy brzuszku zeby pempuszek mogl swobodnie sie goic:) Moja malutka ale ja kocham wlasnie szaleje kopie mnie jak nie wiem:)
Oj jak będą za duże to zamowisz online

Ja mam te możliwość że sama sobie godziny ustalam to nie mam problemu ze wstawaniem bo chodzę pozniej☺️ale już mnie męczy praca coraz bardziej☺️
nie no ja tez w sumie jak bede na 9 to bede na 9 ale jak bede na 10 tez sie nic nie stanie....ale jakos juz mnie meczy siedzenie przy biurku..wiecie to ze sie wstanie na 10 min to za malo..jednak w domu mozna polezec odpcozac poczytac cos..pojsc na spacer...komputer meczy oczy...

Needi tak ja mam szew. Tylko przy aplikowaniu lutki go wyczuwam i zastanawiam sie czy to normalne. Na logike moge bo jast na wysokosci 14mm ale musze z ginka pogadac.

Wyglada na to ze dzis bedzie wizyta bo posiew z dziurki mam i nic nie wyhodowalam. Zatem pozostaja tylko bakterie z moczu.

To daj znać co ci powie. A poce się cały czas. Jak zawsze byłam zmarzluch to teraz po dworze w koszulce latam :-)

Oj jak będą za duże to zamowisz online
moze nie bedzie trzeba zamawiac...sluchajcie na prawde miedzy 56 a 62 ogromnej roznicy nie ma...ostatnio specjalnie to sprawdzalam..Malo tego w polowie 8 miesiaca mozna poprosic lekarza aby powiedzial wielkosc dziecka i mniej wiecje doliczyc sobie jeszcze z pare cm i wtedy kupic jeszcze ciuszki...może akurat beda fajne przeceny:)

ja az tak nie...jest mi normalnie..dobrze nie za zimno nie za ciepło..akurat:) Ciekawe czemu az tak sie pocisz..jedyne co u mnie sie nasiliło to wstawanie na siku..przewracanie z boku na bok częste koniaczki i więcej energii:)

moze nie bedzie trzeba zamawiac...sluchajcie na prawde miedzy 56 a 62 ogromnej roznicy nie ma...ostatnio specjalnie to sprawdzalam..Malo tego w polowie 8 miesiaca mozna poprosic lekarza aby powiedzial wielkosc dziecka i mniej wiecje doliczyc sobie jeszcze z pare cm i wtedy kupic jeszcze ciuszki...może akurat beda fajne przeceny:)
Wcale nieprawda. Mi mówił że mam kupować na 62 a Martynka urodziła się 53 cm i 56 były za duże

reklama
Do góry