reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dziewczynki,ostatnią @ miałam 8.05.Cykle mam 30-31-dniowe. W 18-19 dniach cyklu plamienie.Test zrobiony 9.06. wykazał 1 krechę.Teraz poczekam jeszcze z tydzień,jak @ nie przyjdzie powtórzę test.Przy cyklu 31-dniowym @ spóźnia mi się 5 dzień.Buziam was gorąco:-).

reklama
Dziewczynki,ostatnią @ miałam 8.05.Cykle mam 30-31-dniowe. W 18-19 dniach cyklu plamienie.Test zrobiony 9.06. wykazał 1 krechę.Teraz poczekam jeszcze z tydzień,jak @ nie przyjdzie powtórzę test.Przy cyklu 31-dniowym @ spóźnia mi się 5 dzień.Buziam was gorąco:-).
Kiniusiu a może zrobilabyś sobie badanie z krwi? Ono jest bardziej wiarygodne niż zwykle testy i już znam conajmniej 2 osoby, którym test pokazywal 1 kreche, a badanie z krwi pokazaly to co naprawde czuly czyli ciążę. Ja w każdym razie trzymam za Ciebie kciuki:-)

Witajcie Kobietki!!!
Mężuś właśnie wyszedł do pracy i zostałam sama z pieskiem nie licząc teściowej ale to w końcu inna bajka:tak:
Kiniusia kciuki nadal mocno trzymane i oby Ci sie udało:tak::tak:
NieSamowita to męcz swoją lekarkę dalej skoro morfologia niczego nie wykazała to trzeba dalej szukać :tak::tak: nie pozwalaj sie zbyć w końcu to o Twoje zdrowie chodzi:tak:
Asiu to czekamy aż znajdziesz więcej czasu żeby na bb pozaglądać :tak: Buziaki dla Ciebie i Natalki:-):-)
Wagnies no to żeby paskudnie uczulenie jak najszybciej minęło:tak::tak:
Mufka Mam nadzieję że mimo skwaru wiedza grzecznie wędrowała i wędruje do Twojej główki:tak: Miłego wieczorku:-):-)
Elza trzymam kciuki za Twoją fasolke :tak:
Ataata to Ty ekstremalna osóbka jesteś:-):-) No to spokojna jestem o fasolke ma silną mamusię i dacie razem radę :tak::-)
Bastra oby męzuś Cie czasem dopuszczał do BB :-)
Meggie ciepłeko dla Ciebie:tak::tak::-)
Ilonko juz za praktycznie 1 dzień przymiarka kiecki ehh to dopiero fajnie się kobieta czuje jak jakas księżniczka:tak::tak:
Ewciu fajne foteczki pozdrówki dla synusia:-):-)
Izableko to fajnie że macie z synusiem czas dla siebie:-) oczywiście buziuak dla Oskarka:-)
cloe jak tam Julcia?? nadal daje Ci w kość?? a jak Ty się czujesz?? Buziołki dla Twoich dzieciaczków :-):-)
Gosiu mam nadzieję że u Ciebie lepiej:-):-) Zdrówka:tak::tak:
sreberko tradycyjnie w Twoja stronkę machanko:-):-)
kajda Ivi:-):-):-):-):-):-)

Cześć dziewczynki:)
my dziś siedzieliśmy w domu, a raczej jeździliśmy po okolicy i szukaliśmy domku lub działki naszych marzeń:)

Mam pytanko - czy którąś z was dopada taka przykra przypadłość że w fazie poowulacyjnej ma się bardzo bardzo silne mdłości i wymioty, które przechodzą gdy pojawia się @??
Od razu zastrzegam że ciążę wykluczam:tak:

Witajcie kochane staraczki :-):-):-):-):-)
Ale u mnie był dzisiaj upał :tak::tak::tak: ze 30 stopni jak nie więcej :szok::szok::szok:.
Nie było dzisiaj tańca, trenerowi coś wypadło i poinformował nas o tym jak dojechaliśmy zostawiając kartkę w recepcji ,żebyśmy do niego zadzwonili :angry::angry::angry:.
Co za nieodpowiedzialni ludzie :wściekła/y::wściekła/y:.
Prawie 10 dni a ja mam jakieś wahania nastroju :-:)-:)-:)-(. Dzisiaj się pokłóciliśmy i usłyszałam,że M nie o takiej żonie myślał jaką ma mieć teraz.........
Może ja nie nadaję się do związków, nie wiem...........
Chciałabym wszystkich zadowolić ale to nie jest takie łatwe :eek::eek::eek:.
Wiem pewnie by chciał ,żebym tylko mu przytakiwała i robiła co M chce ale każdy ma swoje zdanie i inaczej robi :tak::tak::tak:.
Teraz jest już ok wyjaśniliśmy sobie dużo rzeczy ale smutek i zły humor pozostał......

Isikorka- nie martw sie my przed slubem tez mielismy spiecia nawet dzien przed-nadmiar nerwow , wogole takie stres ze szok

wpadlam na chwile- u mnie dzis powinna przyjsc @ pewnie zaskoczy mnie w nocy

pozatym odezwe sie jutro bo dzis juz pozno ide sie kapac i sapc

pa kochaniutkie

aha maz sie stesknil juz wszystko ok, ale dalej mnie czasem wnerwia:happy:jak to maz hehe,
musze zmykac to moze jeszcze jakies przytulansko sie trafi przed @

Witam wszystkie starające kobiałki.
U mnie dzsiaj od ziwo pochmurno i duszno,chyba będiz elało.Chcoiaż już wcześniej też miało padac i nci z tego.
Nas ztatus dzisiaj jest w Polsce,ale daleko bo koło Warszawy,takze się znim nie zobaczymy,bo za duża odległosć. Ale przez tel będizmey rozmawiać dowoli,mam wsyztsko do męża za darmo.

Już jesteśmy dawno po śniadanku,ja pije kawe.

Ivi nic ci nie pomoge,bo nie wiem nic o takich dolegliwościach. Zrób badnaka,albo do leakarza.
Niesamowita jak sie spało?? Jak zdrówko kochana??
Isikorka juz niedługo,ale czas leci,jak ty będizesz miaął śłub,to mój maż wraca.he
Kindzia100 witaj i odpoczywaj>Jutro zdasz relacje co tam u ciebie sied ziało.
Puchatko witaj witaj.Jak tam leci??
Kiniusia jak tam tempkka,jak zdrówko,mam nadizejeże @ niw przylazła. kiedy tedtujesz drugi raz??
Ataata jaki tam dziwolag,same sprawy norlmalnie.

Boże z tym moim męzem,gadałąm włąśnie przez telefon i doprowadził mnie do ostatnich nerwów dure jeden:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::-:)wściekła/y:normlanie o wsyztsko krzyk,darcie dureń dureń,nie amm siły do niego ostatnio dupek zasrany. Kur... mać normlanie co za maż. Czepia sie z em u gadam,że moze se isć po piwo,ż ebasend ziecku kupiłma,że dobrze z ew Poslce,a on ryja drze na mnie,no o co......kurde musiaąłm sie nagadać u was, ale jestem zła,normlanie nie znose takeigo traktowania,jak śmieć sie czuje,boje sie iodezwać z czym kolwiek do nego,bo ons ie drze na mnie,poprostuw ydzira ryje......:sorry::szok::-(ale mam doła...

reklama
Witam dziewuszki

@ przylazła dziś rano a brzuch już bolał od 4 dni. Jeden plus to taki że obiecałam sobie nie robić testów bo szkoda pieniędzy i ból na widok I kreski większy niż na widok @.Testu nie zrobiłam, starałam się zbytnio nie nakręcać ale jednak bardzo to przeżywam.Mam okropny humor, wszystko mnie denerwuje, a w dodatku mam dziś o 17-tej egzamin i musze zakuwać. Dobrze że mam dziś wolne od pracy bo chyba bym nie wytrzymała. Mam zlewkę na wszystko. Nie mam siły. Dziś zaczynam 18 cykl,w dodatku ta @ przyjdzie w dniu wyjazdu do Bułgarii. Już gorzej być nie może.No chyba że nie dostanę urlopu, bo mamy braki kadrowe i mój urlop nie do końca jest pewny-wtedy to się juz do końca załamię:wściekła/y:

sorki dziewczyny ale taka juz moja dola, ze co miesiąc to samo. Nie chciałam robić wstydu , zacisnąć zęby i wspomnieć tylko jednym słowem że @ przyszła, chciałam być twarda,ale tak to już jest że jak juz się pojawia to wszelkie plany szlag trafia.
Wygadam się Wam bo nie obiecałam Mojemu i przyjaciołom którzy wiedzą o naszych problemach z zajściem że nie będę płakać z powodu kolejnej @ i nie chcę ich martwić bo może jutro mi przejdzie, a dziś musze się wykrzyczeć...

Do góry