Witam wszystkie starające kobiałki.
U mnie dzsiaj od ziwo pochmurno i duszno,chyba będiz elało.Chcoiaż już wcześniej też miało padac i nci z tego.
Nas ztatus dzisiaj jest w Polsce,ale daleko bo koło Warszawy,takze się znim nie zobaczymy,bo za duża odległosć. Ale przez tel będizmey rozmawiać dowoli,mam wsyztsko do męża za darmo.
Już jesteśmy dawno po śniadanku,ja pije kawe.
Ivi nic ci nie pomoge,bo nie wiem nic o takich dolegliwościach. Zrób badnaka,albo do leakarza.
Niesamowita jak sie spało?? Jak zdrówko kochana??
Isikorka juz niedługo,ale czas leci,jak ty będizesz miaął śłub,to mój maż wraca.he
Kindzia100 witaj i odpoczywaj>Jutro zdasz relacje co tam u ciebie sied ziało.
Puchatko witaj witaj.Jak tam leci??
Kiniusia jak tam tempkka,jak zdrówko,mam nadizejeże @ niw przylazła. kiedy tedtujesz drugi raz??
Ataata jaki tam dziwolag,same sprawy norlmalnie.
Boże z tym moim męzem,gadałąm włąśnie przez telefon i doprowadził mnie do ostatnich nerwów dure jeden

:-

wściekła/y:normlanie o wsyztsko krzyk,darcie dureń dureń,nie amm siły do niego ostatnio dupek zasrany. Kur... mać normlanie co za maż. Czepia sie z em u gadam,że moze se isć po piwo,ż ebasend ziecku kupiłma,że dobrze z ew Poslce,a on ryja drze na mnie,no o co......kurde musiaąłm sie nagadać u was, ale jestem zła,normlanie nie znose takeigo traktowania,jak śmieć sie czuje,boje sie iodezwać z czym kolwiek do nego,bo ons ie drze na mnie,poprostuw ydzira ryje......

:-(ale mam doła...