reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux, jak tylko masz chec to kup nowy wozek. Nie możesz sugerowac sie caly czas rodzina, rob to co Ty chcesz, przeciez to Twoje dziecko, w dodatku pierwsze [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie teściowa próbowała swoje pomysły narzucić w trakcie planowania ślubu i wesela. Ale my z mężem słuchaliśmy jej jednym uchem, a i tak robiliśmy wszystko po swojemu. W końcu dała sobie spokój i tyle :D Rozumie już chyba, że to nasze życie i sami nim kierujemy tak jak uważamy za słuszne.

Co do dzieci to dokladnie, u mnie jedna corcia krotko w wozku jezdzila, wolala spacery, a mlodsza ma prawie 4 lata i jeszcze w wozku chce jezdzic.. Kazde dziecko inne i dopiero z czasem bedziesz wiedziala jak to wyjdzie w praktyce [emoji4]

Mialam robic gofry i co? Znow rzygalam [emoji20] czuje sie okropnie. Maz wrocil z pracy i zabral dzieciaki na podworko a ja leze i odpoczywam..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

ja moja tez olewam, ale boli mnie jedna rzecz...chce kupic nowy wozek, no kurcze moge no nie? i sa komentarze, ze po co, skoro po szwagierki corce stoi wozek 11-letni, stary i niemodny...juz nawet nic nie mowie o wyprawce, bo po co? zeby takie komentarze byly? lozeczko tez chce nowe i tez sa komentarze...

jak mi brzuch wywalilo dzis!!!!! jestem w ciazy co w koncu widac na calego! az mam banana na buzi :laugh2:
Już Ci współczuję teściowej, ale sama mam tragiczna... niestety to rozmowa nie na otwarty wątek [emoji28]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

ja znam, ponoc dobra firma i wozki sa nie do zdarcia :-) :) jezdzilam u kuzynki taka emma biala smart duo bodajze model to byl

siedzimy u tesciowej, znaczy ja w pokoju obok siedze, bo sie zjechali goscie i nie mam checi w dymie siedziec a czesc z nich nie wie, ze jestem w ciazy, wiec wole wyjsc...
tak mnie mdli, ze za moment sie porzygam przy nich jak wyjde z ukrycia, marze by jechac do domu...
szwagierka patrzy na mnie jak na ufo, a ja ku jej rozpaczy glaszcze brzuszek, jak tylko zaczyna zerkac na mnie

ja znam, ponoc dobra firma i wozki sa nie do zdarcia :-) :) jezdzilam u kuzynki taka emma biala smart duo bodajze model to byl

siedzimy u tesciowej, znaczy ja w pokoju obok siedze, bo sie zjechali goscie i nie mam checi w dymie siedziec a czesc z nich nie wie, ze jestem w ciazy, wiec wole wyjsc...
tak mnie mdli, ze za moment sie porzygam przy nich jak wyjde z ukrycia, marze by jechac do domu...
szwagierka patrzy na mnie jak na ufo, a ja ku jej rozpaczy glaszcze brzuszek, jak tylko zaczyna zerkac na mnie
I bardzo dobre podejście! Tak trzymaj

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry