reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja kuzwa mam to samo.
Wieczorami myślę tylko jak się nie zrzygac.
Rano nie ma jak
No dokładnie. Nawet jak mi się chce w ciągu dnia, to D nie ma, a wieczorem tak muli, że nie ma szansy. Normalnie chyba na palcach jednej ręki jestem w stanie policzyć ile razy się bzyknęliśmy w ciągu ostatnich 2 miesięcy...

No dokładnie. Nawet jak mi się chce w ciągu dnia, to D nie ma, a wieczorem tak muli, że nie ma szansy. Normalnie chyba na palcach jednej ręki jestem w stanie policzyć ile razy się bzyknęliśmy w ciągu ostatnich 2 miesięcy...
A ja na początku miałam zakaz od lekarza a znowu jak się zgodził to w ten sam dzień mąż za granicę wyjechał :p więc przez te prawie 3 mies było 1 :p

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba nie?? Kurde jak przesuwam w Tel stronę to czasmj mi sie nieraz kliknie i mogę nie zauważyć :( a nie chciałabym żadnych niedomówień. Jesli to ja to powiedzcie. Praktycznie caly czas korzystam na Tel wiec jest możliwość taka :(

Nie, nie, spokojnie ;)
Mi jakby sie kliknelo to bym napisala do tej osoby ze to byl przypadek...

Ja raz przyuważyłam kto ale nie będę pisać publicznie.

Ta opcja nie jest widoczna na apkach. Tylko w przeglądarce.
hihi...ja pisze tylko w app...tej opcji nie widze...a na dodatek pisze bez polskich znakow bo dla mnie na komorce to naturalne jak oddychanie powietrzem:))) ups nawet nie pomyslam ze komus to przeszkadza a tym bardziej ze...moze drugiemu na to zwrocic uwage.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Gdzie mam szukac tej grupy? :) chyba ze nie jestem zaproszona :)

W app wybierasz rozwijana listę po lewej stronie i tam jest zakładka grupy Widzę że jest tam 18 osób ale kto to nie wiem No przydałby się ten wątek zamknięty bo pisać o libido offen to wolałbym nie :D

Ps. Wysłałam tam prośbę o dołączenie

Ostatnia edycja:
Dla mnie to przedszkole dawac negatywa za pisownie no ale widocznie ktos sie dowartosciowuje w ten sposob ;)
Ja też jednego takiego negatywa dostałam a akurat w moim tekście chyba wtedy żadnych literówek nie było... Kiedyś jeszcze dostałam "Nie zgadzam się!" jak napisałam coś, z czym trudno się nie zgodzić (jakieś gratulacje czy coś, nie pamiętam). Widocznie czasem się klikają takie rzeczy przypadkiem:)

W app wybierasz rozwijana listę po lewej stronie i tam jest zakładka grupy Widzę że jest tam 18 osób ale kto to nie wiem No przydałby się ten wątek zamknięty bo pisać o libido offen to wolałbym nie :D

Ps. Wysłałam tam prośbę o dołączenie
Ale grupa to nie to. Grupa była założona z 2 tyg temu ale jednak tam nie było wygodnie pisać i dlatego ma być zamknięty wątek, który wygląda jak ten.
Chyba,że ja się mylę to mnie poprawcie

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry