reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ok zaglądałam do tej grupy. Jak z appsa weszlam to nie bylo widac ale jak zalogowalam sie przez przeglądarkę to wyświetliło mi sie zaproszenie od bonusowej. Trochę utrudniony dostęp z komorki. No nic zobaczymy jak to bedzie funkcjonować.

reklama
Też znalazłam tą grupę/grupy, ale to nie to, ma być normalny wątek widoczny jak ten tutaj ale tylko dla zaproszonych osób. Ale z tego co wiem bonusowa jeszcze czeka aż zostanie utworzony. Z tych grup ciężko się korzysta, zwlaszcza na telefonie.

Alez mialam sen! bylam na sali takiej jak mala kinowa w ktorej bylo jakies 50 osob na spotkaniu sluzbowym i nie dziala prezentacja. chcialam jakos ratowac sprawe, poszlam po drigi projektor i tym samym z uczestnika stalam sie prowadzaca i ofiara tej sytuacji. nie udalo mi sie uruchomic. musialam spotkanie zakonczyc i wyjasnic wszystkim w tym jakiemus typowi dyrektorowi ze no w sumie to nie moja wina bo mialam uczestniczyc w spotkaniu a nie przygotowac je. on byl zimno ironiczny w podumowujacej rozmowie...normalnie obidzilam sie zestresowana:)
czytalam ze w ciazy sny sa bardzo wyraziste, tez tak macie? dodam ze lenie sie na L4 wiec abstrakcyjny temat.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Alez mialam sen! bylam na sali takiej jak mala kinowa w ktorej bylo jakies 50 osob na spotkaniu sluzbowym i nie dziala prezentacja. chcialam jakos ratowac sprawe, poszlam po drigi projektor i tym samym z uczestnika stalam sie prowadzaca i ofiara tej sytuacji. nie udalo mi sie uruchomic. musialam spotkanie zakonczyc i wyjasnic wszystkim w tym jakiemus typowi dyrektorowi ze no w sumie to nie moja wina bo mialam uczestniczyc w spotkaniu a nie przygotowac je. on byl zimno ironiczny w podumowujacej rozmowie...normalnie obidzilam sie zestresowana:)
czytalam ze w ciazy sny sa bardzo wyraziste, tez tak macie? dodam ze lenie sie na L4 wiec abstrakcyjny temat.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Mi tez się kilka razy praca snila chociaż tez od poczatku kwietnia jestem na L4. Chyba to jakas podświadomość ze jednak czasem sie ta prace wspomina.

Dzień dobry
Witam się z rana zamulona na maxa. Brzuch kuje jakoś, cycki jak wstałam myślałam że odpadna, ale już im przeszło. No i kuje mnie w prawej skroni, pobolewa głowa.
Ogólnie do dupy.
Boże ledwo wstałam. Pocieszam się że 25 maja mam wizytę i teraz odrazu biorę zwolnienie. Ostatnio jak mi gin chciał dać to twardzielke zgrywalam, a teraz się męczę cholera i trzeba wstawać do roboty.
Teraz bez gadania biorę papier ze zwolnieniem. A tammmm będę sie męczyć.

Dzisiaj na Obiad w planach kremowa zupa pomidorowa, kopytka z sosikiem, ja ze śmietanka [emoji6] tylko kto za mnie zrobi kopytka, [emoji33] bo tak mi się nie chce ze szok.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja noc była okropna Córka goraczkowala co i rusz z płaczem się budziła Trzy godziny noszenia bujania cycania Ręce odpadają oczy dwie buły krzyż boli cyce szczypia A idź Pan z takim porankiem

U nas pies dal popalic chyba kiepska noc byla o 5 nad ranem poszlam do ich klatki (maja taka zamykana duza materialowa spia tam w nocy i jak gdzies wychodzimy bo jeszcze mamy labradorke i boje sie zostawic z nia yorki bo to tylko pies i roznie moze sie zdarzyc) i wzielam ja do lozka bo nie szlo spac co chwile piszczala od dwoch dni takie maniany urzadza a drugi z ktorym zawsze spi spal jak zabity hihi i badz tu madry....

reklama
Chlopaki juz wyszykowani do przedszkola, mama zaraz zostanie odwieziona do cioci a ja ide wziasc prysznic. Zaraz musimy pójść do optyka bo mlody znowu popsuł okulary.

Nie moglam usnąć a jak już się udało to synek mnie kaszlem budzil. Srednio wyspana jestem dzis :)

Do góry