reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja miałam jedno body rozm 62 z pepco i jakość była tragiczna, ale faktem jest że koleżanki dla starszych dzieci kupują ciuchy w pepco i są bardzo zadowolone.

reklama
ja siebie dzis obkupilam w "lumpku" ze 4 kiecki wydarlam i tunike na ramiaczkach fajna i jeszcze udalo mi sie w biedronce wygrzebac ciazowe dresy (cudo za 39zl) i koszule taka od razu do karmienia. byly ciazowe ciuchy w biedronie chyba od 27.05 ale nie chcialam nic kupowac przed genetycznym:)
a ciuszki dla Zoski juz ogladalam dzis... sliczne sa z Disneya w Pepco ale chyba strasznie slabe jakosciowo, sprac sie nie spiora bo sie krotko uzywa ale boje sie ze moga uczulac?kupowalyscie ubranka dla noworodka w pepco???

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Dla dziewczyn od czasu do czasu kupię, ale bawełna cieniutka słabej jakości, trzeba liczyć się z szybkim zeszmaceniem. I trzeba uważać bo bywają krzywo zszyte.
Ja żyję H&M, uwielbiam ich ciuszki dziecięce. W dwa dni teraz prawie tysiaka przepuściłam na ciuszki letnie dla dziewczynek moich, sobie też kilka szmat kupiłam. Teraz fajne promocje - przy zakupie pow 250zł -25%, niektóre rzeczy -30%, inne w promocji kup 3 zapłać za 2. Uwielbiam ich bodziaki zapinane na zakładkę :)
Niemowlęce tez polecam ze Smyka, super jakość i bardzo ładne. Mam sporo takich dziewczęcych.

Dziewczyny zakochalam sie dzisiaj w wozku Roan Bass 3w1 dla dziewczynki mietowy a dla chlopaczka latte mi sie podoba.Kliknijcie sobie w allegro bo jestem na komorce

Lidl ma dobre ubranka jakościowo. Teraz niedługo będzie promo.
Pepco dla starszych i to też zależy. Nie lubię tam kupować bo naciełam się kilka razy

Też polecam ubrania z lidla, najlepiej chyba wytrzymują użytkowanie, można prać i w 60 stopniach i suszyć w suszarce. Z niektórymi ciuszkami z H&M też tak jest. W smyku kupowałam często na ich stronie ze względu na darmowe dostawy do sklepu i często tam polowałam na promocji, ale niektóre ciuszki szybko się porozciągały no i nie można ich suszyć w suszarce. Ale teraz mają tragiczną stronę i nie wytrzymuję na niej nerwowo więc chyba rzadziej będę tam kupować.

Mam trochę ciuszków z Pepco i jakość jest losowa. Część po 2 praniach wygląda fatalnie, a część wytrzymuje całkiem długo. Ostatnio kupiłam córce przeuroczą czapkę z daszkiem, za którą dałam 10 zł.
Nie mogę doczekać się letniej wyprzedaży w H&M. W zeszłym roku nakupowałam córce sukieneczek za jakieś śmieszne kwoty, mam nadzieję, że teraz też się uda.

Ja kupowalam ale tam znaleźć rozmiar poniżej 62 graniczy z cudem i wybór prawie żadny Jeśli chodzi o jakość zależy jaki ciuszek Przynajmniej cena adekwatna a nie jak te z markowa metką gdzie jeden bodziak 4 dychy i jakość też nie zawsze w parze z ceną
ponizej 62 nie planowalam kupowac:) Dla mojego pasierba chetnie tam kupuje w pepco ale on malo uzywa te rzeczy ktore u nas ma (raz na 2 tygodnie). w jego przypadku pepco jest idealne. tanie,sprac sie nie zdązą, bo wyrasta. zdarza mi sie tez mu cos kupowac w lumpku.
przy niemowlaku nie chce ryzykowac z lumpkiem ani chyba jednak z pepco tez nie. poczekam na wyprzedaze w h&m itp. jak Zoska bedzie starsza to tez dostanie z lumpka ciuszki i z pepco.
aaa przypomnialo mi sie ze moja przyjaciolka duzo kupowala w tesco. stac ja na drogie ciuchy ale twierdzila ze wlasnie bodziaki itp w wielopakach maja super.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Ja takie poduchy to używałam do karmienia ale wcześniej też do spania z brzuszkiem. Teraz też już wyciągnęłam, choć na razie jeszcze nie ma potrzeby z nimi spać, bo brzuszek za mały.

reklama
Antiope, ja już swoją poduszkę do spania wyciągnęłam. I jest już bardzo przydatna. Z tym ze mój brzuch Jest już naprawdę spory, wygląda jak 5 mc.
Poduszka jest ze mną od pierwszej ciąży.

Do góry