reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was może mi polecić jakąś dobrą nianię elektroniczną? Dla starszej nie miałam, dla młodszej kupiłam z Fisher price za około 100zł ale strasznie szumiała i piszczała. Teraz mieszkamy w domku i będę potrzebowała żeby słyszeć małego człowieka z sypialni na piętrze. Oczywiście nie żadne monitory oddechu, zwykła niania wystarczy ;)

Dziewczyny czy któraś z Was może mi polecić jakąś dobrą nianię elektroniczną? Dla starszej nie miałam, dla młodszej kupiłam z Fisher price za około 100zł ale strasznie szumiała i piszczała. Teraz mieszkamy w domku i będę potrzebowała żeby słyszeć małego człowieka z sypialni na piętrze. Oczywiście nie żadne monitory oddechu, zwykła niania wystarczy ;)

Słyszałas o aplikacji dormi na androida? Jest super tylko musisz mieć drugi wolny telefon

Tak myślałam, że kupię sobie teraz chustę i poćwiczę z lalką póki za bardzo nie ma jeszcze brzuszka ale nie mogę znaleźć fajnego - pasującego do moich ciuchów - modelu. Interesują mnie te tańsze firmy a kolory jakie głównie noszę to najczęściej granat, biel, szary, czarny, czasem np. czerwony, turkus, żółty. Czy kojarzycie może chusty w tych kolorach? Przeważnie widzę albo np. samą czerwoną, albo tylko szarości, granatowych w ogóle nie widuję... Gdzieś na zdjęciu kiedyś widzialam coś w pasy jak francuska flaga ale nijak nie mogę teraz znaleźć czegoś takiego.

Bonusowa, ja mam nianię philips i jestem bardzo zadowolona. Zero szumów, czysty dźwięk.

A jaki model dokładnie i jaki ma zasięg?

Słyszałas o aplikacji dormi na androida? Jest super tylko musisz mieć drugi wolny telefon

Nie ale u nas zawsze deficyt jeśli chodzi o wolne telefony ;)

A używała któraś z Was nianię z Angel Care? Ale bez monitora. Firma dobra pytanie czy niania dobrze działa...

A jaki model dokładnie i jaki ma zasięg?

Nie ale u nas zawsze deficyt jeśli chodzi o wolne telefony ;)

A używała któraś z Was nianię z Angel Care? Ale bez monitora. Firma dobra pytanie czy niania dobrze działa...
Ja mam z monitorem, ale sama niania też działa super, żadnych szumów itp. Nie wiem jaki ma zasięg, ale nam się zdarzało siedzieć u sąsiadów naprzeciwko w najbardziej oddalonym pokoju i było słychać idealnie. Myślę, że to było około 50m z pozamykanymi wszystkimi drzwiami po drodze (2 razy drzwi wejściowe i 2 razy drzwi do pokoju).

reklama
Dzięki Antiope no właśnie czytam o tej niani z Angelcare i mnóstwo pozytywów co do czułości i czystości dźwięku :) chyba się skuszę :)

Do góry