reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

oj upaslabym Cie:) ja uwielbiam karmic ludzi. ciekawe czy to sie przelozy na karmienie piersia?:)))

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

O to mi by się przydało, bo jak stanę bokiem to nie rzucam cienia, taki ze mnie chudzielec! no może niedługo zacznie rzucać cień chociaż mój brzuch ;) na razie ni widu ni słychu...

reklama
Ja w sobotę jadlam bob. Pyszny był:) ja kupuje poza sezonem mrożony i jest pycha!! Teraz zjadłam makaron z truskawkami:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś na kolacje makaron z truskawkami i kompocik z rabarbaru.
U mnie truskawki muszą być dziennie bo nie wytrzymam.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

wspaniala wiadomosc.

aktualnie u mnie na stole:Zobacz załącznik 759570

Super, a dobry ten bób? Bo ja też się już doczekać nie mogłam i wreszcie wypatrzyłam w zawrotnej cenie w sklepie i kupiłam. Ale przeżyłam rozczarowanie, bo wcale nie smakował jak młodziutki bób, tylko był taki mączasty jak stary. Podejrzewam, że rzucili go do sklepu z jakiejś przechowalni. No więc ja dalej czekam na nowy bób.
A mój mały mnie rozczarował. On lupi prawie wszystko i myślałam, że sprawię mu przyjemność bobem, a ten do mnie "Nie smakuje mi to mamusiu" :sad:

Ja szukam bobu i szukam i nie mogę znaleźć, a chodzi za mną już od 2 tygodni :(
No ja właśnie też tak miałam. Chyba jeszcze ciążko z młodym bobem. Chyba wybiorę się jutro na plac, to może dostanę.

eh...niestety strasznie drogi byl ten bob...mam wyrzuty sumienia wiec zjadlam tylko polowe a reszta nakrmie meza:)

U mnie dziś kosztował 22,50zł :) drogo, zaczekam jak będzie tańszy :)

Chwilę temu ktoś zapukał otwieram drzwi, a tam pan podarował mi coca-colę i wodę jabłkową ;) jakiś konkurs jest na etykietę i się promują :)

Dziewczyny. Będę pisała do innej adminki w sprawie dodania kolejnych z Was do forum zamkniętego, bo ta, która nam je założyła się nie odzywa. Proszę o zgłoszenia chętnych - jedynym warunkiem jest udzielanie się na otwartym grudniu 2016 ;) póki co na liście mam :
Kleo93
Gabinia
pola.
Czekam na zgłoszenia.

To jeszcze ja poproszę :)

U mnie dziś kosztował 22,50zł :) drogo, zaczekam jak będzie tańszy :)

Chwilę temu ktoś zapukał otwieram drzwi, a tam pan podarował mi coca-colę i wodę jabłkową ;) jakiś konkurs jest na etykietę i się promują :)
U mnie też byli. Dostałam Coca-colę, wodę cytrynową i pisak. A ja nawet nie doczytałam, że to jakiś konkurs; napoje i pisak wzięłam, a resztę wywaliłam :-p

reklama
Do góry