reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

A mnie jakoś specjalnie do słodkiego nie ciągnie. Raz na jakiś czas coś tam wciągnę. Za to rzodkiewkę mogłabym pożerać pęczkami. I owoce.

reklama
A mnie jakoś specjalnie do słodkiego nie ciągnie. Raz na jakiś czas coś tam wciągnę. Za to rzodkiewkę mogłabym pożerać pęczkami. I owoce.

O o o to tak jak ja :) u mnie codzienne śniadanko ostatnio to kanapki z twarożkiem wiejskim i rzodkiewką, na przekąskę miseczka rzodkiewek, owoce oczywiście też. Dziś pierwszy raz od dawna zjadłam banana i to ze smakiem. A tak to film najpierw na truskawki (ale już mi się przejadły ), potem jabłka, nektaryny i brzoskwinie a teraz czereśnie :) po słodkim czuję kwas w ustach i mam ślinotok i mdłości. Więc w sklepach oczy by jadły, ale wiem, że nie wcisnę choćby kawałka serniczka.
Moja waga sprzed ciąży - 58/59kg i tyle mi pasuje. Nie chcę przekroczyć 70kg na finiszu, zobaczymy czy mi się uda :)

O o o to tak jak ja :) u mnie codzienne śniadanko ostatnio to kanapki z twarożkiem wiejskim i rzodkiewką, na przekąskę miseczka rzodkiewek, owoce oczywiście też. Dziś pierwszy raz od dawna zjadłam banana i to ze smakiem. A tak to film najpierw na truskawki (ale już mi się przejadły ), potem jabłka, nektaryny i brzoskwinie a teraz czereśnie :) po słodkim czuję kwas w ustach i mam ślinotok i mdłości. Więc w sklepach oczy by jadły, ale wiem, że nie wcisnę choćby kawałka serniczka.
Moja waga sprzed ciąży - 58/59kg i tyle mi pasuje. Nie chcę przekroczyć 70kg na finiszu, zobaczymy czy mi się uda :)

Ech, proponuję żeby to spisać - waga obecna i waga przez nas planowana na grudzień ;) porównamy, której się udało zmieścić w limicie ;)

Ja robię sznycelki z piersi indyka do tego ziemniaczki i pomidorki ze szczypiorkiem i salata lodowa. Zastanawiam sie jeszcze nad zupką cebulową ale nie wiem czy mi sily wystarczy. Dopiero do domu weszlam.

Antiope wrzucę Ci dwa przepisy na kulinarny. Krokiety z kaszy jęczmiennej pyyyycha i to risotto. Zobaczysz czy mlody moze jeść cos takiego bo tam jest sporo przypraw a ja nie wiem na co jest uczulony

reklama
W przyszly wtorek atakuje polozna, omowimy wszystkie badania lacznie z pappa a w srode mam wizyte z USG :D nie moge sie doczekac, fajnie bedzie zobaczyc przyrost babelka po 2 tygodniach i mam nadzieje na poznanie plci. Co prawda juz sie nastawilam na chlopca, bo mi kazdy to mowi, aaaale.... ;) A Ty kiedy wizytujesz?

@Luxuorius Zdrowka, radosci i szczesliwego rozwiazania! 100 lat kochana :*
Ja dopiero 22 czerwca mam wizytę. Też się nastawiam na poznanie płci :D i się doczekać nie mogę!

Do góry