U mnie młode ziemniaki z koperkiem, jajo sadzone i młoda kapusta zasmazana na śmietanieCo robicie dzis na obiad?ja nie mam kompletnie żadnego pomysłu
![]()
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie młode ziemniaki z koperkiem, jajo sadzone i młoda kapusta zasmazana na śmietanieCo robicie dzis na obiad?ja nie mam kompletnie żadnego pomysłu
![]()
Hej ja dzisiaj idę do szpitala. Mam skierowanie wczoraj miałam wizytę bolał mnie kręgosłup i brzuch. Miałam.twarda macice.W niedzie sprzątalam kilka h i teraz mammam skierowanie czekam tylko na jakieś.wolne miejsce. :/
Ja też nie mam żadnego pomysłu, zwłaszcza, że musi być to coś co może zjeść mój mały i równocześnie coś co lubi i chętnie zje. Myślałam o jakimś risotto. Ma ktoś jakiś fajny przepis na risotto?
Niestety nie ma miejsca w tamtym szpitaku
.próbujemy załatwiać inny...
u mnie bede dzis szare kluski smazone z cebulka i kapusta kiszona gotowana ;0
Tuiles oj lody bym se zjadla!!!
Kurde, co to jest, żeby nie było miejsca w szpitalu w takich przypadkach. Przecież tu chodzi o zdrowie dwóch Maluszków. No i Mamy. Służba zdrowia...

W przyszly wtorek atakuje polozna, omowimy wszystkie badania lacznie z pappa a w srode mam wizyte z USGMyDream, a Ty kiedy na następne badanie śmigasz?Kiedy zarzucisz nam nowie wieści z łożyskowego frontu?
Bom ciekawa czy nasze Małe się podobnie rozwijają
![]()