reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux sto lat ! Chyba sobie nie wypijesz hihi ja 22 czerwca koncze 30 tez nici z imprezy ale to najmniej wazne [emoji16]

Karelka bedzie dobrze nie martw sie na zapas lepiej isc do szpitala 10razy niz o raz za pozno ...
Ja to samo mialam w sobote przez skladanie mebli ale na szczescie nospa pomogla ... lekarz mnie opierdzielil.wczoraj, ze nastepnym razem jak tak bedzie to mam sie do niego zglosic niezwlocznie !

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom
A to nie ja idę do szpitala tylko pisanka... Ale masz racje lepiej dmuchać na zimne :) w szpitalu bezpieczniej jak coś się dzieje...

reklama
Link do: Leśne przedszkola - bez murów, z otwarciem na naturę szkoda że tak rzadko spotykane w PL, ale jest ich coraz więcej.
Super koncepcja. No i koło Krakowa jest coś takiego. Tylko to aż 20 km. Nie bardzo sobie wyobrażam odwożenie dziecka codziennie taki kawał drogi, zwłaszcza, że to całkowicie w przeciwną stronę niż praca D, a ja jak się urodzi maleństwo też nie będę za bardzo mobilna. Ale sam pomysł fajny, zwłaszcza, że ja jestem nadopiekuńcza i takie przedszkole to by była fajna przeciwwaga dla moich tendencji (zdaję sobie sprawę z tego jakie mam skłonności, wiem, że niekoniecznie działają na rzecz dziecka; próbuję z tym walczyć, ale mi nie wychodzi)

Hej ja dzisiaj idę do szpitala. Mam skierowanie wczoraj miałam wizytę bolał mnie kręgosłup i brzuch. Miałam.twarda macice.W niedzie sprzątalam kilka h i teraz mam :( mam skierowanie czekam tylko na jakieś.wolne miejsce. :/
Oj zdrówka. Na pewno będzie dobrze, tylko więcej się tak nie forsuj. Odpoczywaj póki możesz.

dziewczyny jestem w szoku, skonczylam dzis 32 lata!!!!!!!!
Sto lat! :happy:

Co robicie dzis na obiad? :) ja nie mam kompletnie żadnego pomysłu :)
Ja też nie mam żadnego pomysłu, zwłaszcza, że musi być to coś co może zjeść mój mały i równocześnie coś co lubi i chętnie zje. Myślałam o jakimś risotto. Ma ktoś jakiś fajny przepis na risotto?

Super koncepcja. No i koło Krakowa jest coś takiego. Tylko to aż 20 km. Nie bardzo sobie wyobrażam odwożenie dziecka codziennie taki kawał drogi, zwłaszcza, że to całkowicie w przeciwną stronę niż praca D, a ja jak się urodzi maleństwo też nie będę za bardzo mobilna. Ale sam pomysł fajny, zwłaszcza, że ja jestem nadopiekuńcza i takie przedszkole to by była fajna przeciwwaga dla moich tendencji (zdaję sobie sprawę z tego jakie mam skłonności, wiem, że niekoniecznie działają na rzecz dziecka; próbuję z tym walczyć, ale mi nie wychodzi)

Oj zdrówka. Na pewno będzie dobrze, tylko więcej się tak nie forsuj. Odpoczywaj póki możesz.

Sto lat! :happy:

Ja też nie mam żadnego pomysłu, zwłaszcza, że musi być to coś co może zjeść mój mały i równocześnie coś co lubi i chętnie zje. Myślałam o jakimś risotto. Ma ktoś jakiś fajny przepis na risotto?
Jak poczekasz dwie godziny to moge ci foto z ksiazki amny ciesielskiej wysłać z przepisem. Teraz niestety jestem na miescie bo diabetologa musze zaliczyc jak co dwa tyg.

reklama
Do góry