reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Jestem w szpitalu ale nie w tym co chciałam bo tam nie było miejsca....
Miałam badanie i usg. Z usg widzialam.tylko.jak maluszki skakaly w.srodku aż.lekarz nie mogła zmierzyć więc mam wymiary takie ja.oko jedno 4.30 drugie ponad 3,76 ale wskazuje poprawnie na 11 tydzien. Serduszka słyszałam :)
Podczas.badania na samolocie powiedzieli ze mam olbrzymią nadzerke i dziwili się że nikt tego nie zbadał. Ma któraś z was?
Dobrze ze z dzidziusiami wszystko dobrze i ze rosną ładnie a ich serduszka biją. Będą Cie dlugo trzymać? Ja juz kiedys pisalam. W ciazy blizniaczej trzeba uwazac uwazac i jeszcze raz na siebie uważać. Dom nie zająć jak nie posprząta sie dokładnie nic sie nie stanie:)

reklama
Jestem w szpitalu ale nie w tym co chciałam bo tam nie było miejsca....
Miałam badanie i usg. Z usg widzialam.tylko.jak maluszki skakaly w.srodku aż.lekarz nie mogła zmierzyć więc mam wymiary takie ja.oko jedno 4.30 drugie ponad 3,76 ale wskazuje poprawnie na 11 tydzien. Serduszka słyszałam :)
Podczas.badania na samolocie powiedzieli ze mam olbrzymią nadzerke i dziwili się że nikt tego nie zbadał. Ma któraś z was?
Super że z dzidziolami wszystko ok.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj wiem wiem już będę uważać :) możecie krzyczeć na mnie to może wtedy zrozumiem :) nie wiem ile bd lezec ale kręgosłup mnie nawala nieźle. Niech już mnie nic nie boli. A co do kręgosłupa to czytałam że nadzerka moze powodować takie bóle. Ehh

A pewnie, że powinnaś dostać porządnego kopniaka. I lekarz też za to, że nie zauważył że powinien działać z nadżerką!
Mnie się dostało za umycie okien ostatnio :) Teraz siedzę potulnie i maksymalny podnoszony ciężar to kubek z herbatą ;)

Jestem po invitro więc jestem zdziwiona takimi niedopatrzeniami. Nie dość że wyszło wczoraj hashimoto dzisiaj nadzerka to jeszvze.mam.miesniaka w macicy. Mój M zastanawia się czy wrócić wczeniej z uk do mnie. Ale nie wiem czy to dobry pomysł bo bez kasy zostaniemy :(

No to kopniak powinien być MEGA wielki! To zamiast leżeć i się wachlować przez cały dzień, to Ty zasuwasz? Ech... A te diagnozy z nadżerką i mięśniakiem to szpitalne są? Bo czasami to co się słyszy w szpitalu, a to co wychodzi w zaciszu prywatnego gabinetu lubi się od siebie diametralnie różnić.

No to kopniak powinien być MEGA wielki! To zamiast leżeć i się wachlować przez cały dzień, to Ty zasuwasz? Ech... A te diagnozy z nadżerką i mięśniakiem to szpitalne są? Bo czasami to co się słyszy w szpitalu, a to co wychodzi w zaciszu prywatnego gabinetu lubi się od siebie diametralnie różnić.
Miesniaka mam już od jakiegoś czasu ale przed.tramsferem dowiedziałam się że jest nadal i ze się powiększył ake ma tylko 2 cm tzn miał teraz nie wiem jak. O nadzerce mowili mi już ze dwa lata ale każdy lekarz mówił że jest za mała żeby zamrazac a my się staramy o.dziecko itd

Miesniaka mam już od jakiegoś czasu ale przed.tramsferem dowiedziałam się że jest nadal i ze się powiększył ake ma tylko 2 cm tzn miał teraz nie wiem jak. O nadzerce mowili mi już ze dwa lata ale każdy lekarz mówił że jest za mała żeby zamrazac a my się staramy o.dziecko itd

Przed 1 ciążą miałam nadżerkę i tez nic nie robiono i zniknęła po porodzie (ale była mala). Teraz znowu mam ale też malutką i czekamy do porodu. Ale duża na pewno kwalifikuje się do leczenia.
Dobrze, że z dziećmi wszystko ok. Trzymam kciuki aby szybko Cię wypuścili :)

Ale macica boli czy jelita? Jak to drugie to masaż z jakimś poślizgiem a jak to drugie, to w żadnym wypadku nie masować tylko kąpiel w chlorku magnezu a jak nie masz (a polecam mieć bo mega odstresowuje i zwalcza napięcia) to w ostateczności no-spa i poleżeć sobie. Tylko z no-spą nie można przesadzać w ciąży bo potem dzieci miewają obniżone napięcie mięśniowe.
dziwne. jakby lewy jajnik. mysle ze to taki lekki nerwobol. nie mam tego chlorku i nie mam nawet wanny ani nawet miski:(
leze i odpoczywam i jakby jest lekka poprawa. staram sie wyluzowac i licze ze to wystarczy.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama
Do góry