reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Lila nie patrz na innych ze komus sie nie podoba imie, to Wam ma sie podobac! Anastazja osobiscie mi się bardzo bardzo podoba 
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się podoba Anastazja tylko ciekawe jak to potem w życiu w użyciu
Bo najpiękniejsza ta pełna wersja imienia, tylko czy ludzie będą z niej korzystać, bo taka dość długa? Mi się podoba od zawsze Alicja ale w pełnym brzmieniu najbardziej, a wszyscy skracają zawsze do Ala i już traci ten urok dla mnie (oczywiście wszystko kwestia gustu - pewnie niektórzy wolą skrót).
Lizzy_
Każde imię to rzecz gustu
Nigdy się każdemu nie dogodzi. My patrzyliśmy po tym czy imię nam się podoba, ale i o tym, czy Młody nie będzie miał do nas pretensji... chociaż w obecnych czasach, już chyba nie ma dziwnych imion, bo ludzie już przeróżnie nazywają dzieciaki
zdarzają się też perełki... Czytaliśmy ostatnio jakiś artykuł i w naszym mieście w zeszłym roku ktoś nazwał dziecko Kitana (mąż mnie uświadomił, że to z Mortal Kombat
)
Lizzy_
Mąż się z tego nabijał, a ja mu mówię, żeby Ci syn za 15-20 lat nie przyprowadził dziewczyny do domu i przedstawił - KitanęKitana hahaha! Tak, to było w Mortal KombatDobree
oj jak mi się kiedyś podobało imię Maksymilian a później kuzynka maksiem nazwała swojego bokserka 
Kitana to nic
przeczytałąm kiedyś tekst załamanej dziewczyny spodziewającej się dziecka,że mąż jej jeszcze za kawalera, jeszcze nawet jej nie znał, obiecał przyjacielowi że syna nazwie imieniem jakiejs postaci z Tolkiena i teraz ta obietnica ważniejsza jest niż nerwy i zdanie jego żony. W domu hałas o to i on nie odpuszcza bo ileś lat temu obiecał,, a imię tragiczne
Kitana to nic
reklama
Needi
Wiesz jakie?oj jak mi się kiedyś podobało imię Maksymilian a później kuzynka maksiem nazwała swojego bokserka
Kitana to nicprzeczytałąm kiedyś tekst załamanej dziewczyny spodziewającej się dziecka,że mąż jej jeszcze za kawalera, jeszcze nawet jej nie znał, obiecał przyjacielowi że syna nazwie imieniem jakiejs postaci z Tolkiena i teraz ta obietnica ważniejsza jest niż nerwy i zdanie jego żony. W domu hałas o to i on nie odpuszcza bo ileś lat temu obiecał,, a imię tragiczne