Antiope
Fanka BB :)
No ja śpię na brzuchu często jeszcze. tak mi najwygodniej.powiedzcie mi czy Wy spicie na brzuchu? brzuszek mam i kurcze kazdy gada, ze nie mam spac na brzuchu...nie wiem co myslec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja śpię na brzuchu często jeszcze. tak mi najwygodniej.powiedzcie mi czy Wy spicie na brzuchu? brzuszek mam i kurcze kazdy gada, ze nie mam spac na brzuchu...nie wiem co myslec
Nie spie na brzuchu, kocham spac na brzuchu ale mnie od tego odpycha w ciazypowiedzcie mi czy Wy spicie na brzuchu? brzuszek mam i kurcze kazdy gada, ze nie mam spac na brzuchu...nie wiem co myslec
pytam bo ja sie pilnuje zeby na nim nie spac, ale czesto rano sie tak budze w tej pozycji, wiem, ze w nocy na to wplywu nie mam, ale sie boje o dziecko i tez kocham spac na brzuchu!!!Nie spie na brzuchu, kocham spac na brzuchu ale mnie od tego odpycha w ciazy
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale sa dla niemowlaka takie cieniusienkie podusie, moze z pol cm maja
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez nie umiem spac w innej pozycji a nie boisz sie, ze to zaszkodzi dziecku?Co do oceniseptu to ja zawsze kupowalam bo miała takie zalecenia ze szpitala z przychodni itp.
Nawet juz do ospy nie zalecają tych pudrow tylko ocenisept.
Ja śpię na brzuchu inaczej nie usne niewygodnie mi
wiadomo kupie tez spioszki, zobacze co mi i dziecku podpasuje wiesz ja sie dopiero bede uczyc macierzynstwa![]()
Nie wydaje mi się. Dzidzia jest jeszcze malutka. Jak mi brzuch zacznie przeszkadzać w spaniu w ten sposób, to przestanę.ja tez nie umiem spac w innej pozycji a nie boisz sie, ze to zaszkodzi dziecku?
Ja do pępka nie używałam niczego, a Octeniseptu do dezynfekcji siusiaka przed pobraniem próbki moczu do analizy.
Bonusowa z ciekawości popatrzyłam na skład Octeniseptu i mam w nim tylko dihydrochloridum i Phenoxyethanolum. Skąd masz informacje o składzie Octeniseptu, bo ja szczerze powiedziawszy nie wiem co to są za związki?