reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Fasolka szparagowa mniam...
Dziewczyny pewnie już padło to pytanie ale okropnie boli mnie gardło? Co można stosować ? Do tego cały dzień okropnie boli głowa, ale to pewnie przez pogodę.Apap nie pomógł, leżę pół dnia z zimnym okładem na czole. Za to młody wniebowziety, pół dnia spędził na balkonie w dmuchany basenie. Miłego wieczoru...
Kod:
[img]http://www.suwaczki.com/tickers/34bw90bvfv2dp3pf.png[/img]

reklama
Tantum verde , *spam* gardło

Dopiero teraz można normalnie na dworze być. Ponad 30 st to można siedzieć ale w wodzie.

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny pewnie już padło to pytanie ale okropnie boli mnie gardło? Co można stosować ? Do tego cały dzień okropnie boli głowa, ale to pewnie przez pogodę.Apap nie pomógł, leżę pół dnia z zimnym okładem na czole. Za to młody wniebowziety, pół dnia spędził na balkonie w dmuchany basenie. Miłego wieczoru...
Kod:
Mi lekarz zalecal tantum verde, i naprawde pomaga. A na głowę ja tylko apap

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez wszystko wynosze, przenosze, przynosze, przekladam, sprzatam, poprawiam, ukladam, segreguje, wyrzucam, kupuje, itd [emoji23]

To ja jeszcze nic a nic nie mam syndromu wicia gniazda. Może mi się włączy po połówkowym.

Moglas miec mdlosci bo organizm chcial sie oczyscic kochana, a nie te "hormonowe".

Ale nie ma co mowic o stratach, wszystkie dotrwamy do konca i urodzimy zdrowe dzieci [emoji6]

Tylko jak odróżnić te jedne mdłości od drugich?

Ja tez chce w wodzie [emoji6]

A ja jeszcze nie wiem czy chcę w wodzie, okaże się w trakcie porodu. Zobaczymy co mi instynkt podpowie.

Kod:
Ale bym sobie zjadła fasolki szparagowej. Chyba sobie jutro kupię.
Na gardło tak jak dziewczyny piszą Tantum verde.
A na ból głowy spróbuj więcej pić, bo to może być od odwodnienia.

Dziękuję za odpowiedzi, tantum juz kupione. Też pomyślałam jak zaczęła bolec mnie glowa ze mało pije i dziś naprawdę sumiennie od rana pije wodę i nic... Ostatnio bolala jak mialam zespół popunkcyjny. Może jutro będzie lepiej.

To ja jeszcze nic a nic nie mam syndromu wicia gniazda. Może mi się włączy po połówkowym.

Tylko jak odróżnić te jedne mdłości od drugich?

A ja jeszcze nie wiem czy chcę w wodzie, okaże się w trakcie porodu. Zobaczymy co mi instynkt podpowie.

Ale bym sobie zjadła fasolki szparagowej. Chyba sobie jutro kupię.
Na gardło tak jak dziewczyny piszą Tantum verde.
A na ból głowy spróbuj więcej pić, bo to może być od odwodnienia.
Pojecia nie mam jak odroznic jedne wymioty od drugich.. [emoji20] nigdy nic nie jest pewne i na wiele rzeczy nie mamy wplywu..

Kochana, mnie ostatnio ciagle glowa boli, mam cisnienie 90/50 i wykancza mnie upal.. pije hektolitry wody, herbaty, sokow i nic mi nie pomaga, do tego mam potworne zawroty glowy jak wstaje np

reklama
Powiem wam, że ja jeszcze na myślenie o porodzie dałam sobie czas. Zapisaliśmy się natomiast do szkoły rodzenia, mam nadzieję, że te spotkania coś wniosą ;) zaczynamy we wrześniu.

Do góry