reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej dziewczyny! Sa tu jakieś młode mamusie? ;) Sama mam dopiero 17 lat, na trzech rożnych testach 2 kreski :D według OM termin wychodzi mi na 16 marca, ale dzis sie wszystko okaże bo idę do giną ;)
O! Witam :) mamy taki sam termin :) dla Cb pewnie jestem już stara ;) ale czuje się na prawdę mlodo. Pozdrawiam!

Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
dżoł trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze z dzidziusiem!!
Ola progesteron nie trzeba na czczo
Kalolek nie polecam zeby dziecko spało tylko w wozku, z tego wzledu, ze tam nie jest dobry materac, jednak dziecko powinno spac na normalnym twardym materacu przystosowanym dla niemowlaków, lepiej kupic nawet małe łozeczko niz trzymac dziecko tylko w wozku, a poza tym jak sie przyzwyczai do bujania to bedzie bardzoo ciezko oduczyc.
co do łożeczka to my mamy po synku duze łozeczko, synek spi juz w normalnym swoim łozku, ale i tak na poczatek planuje kołyske jakas mała kolo łozka postawic

Dzięki :) mi też wydawało się ze wosk (pfu wózek...grrrrr autokorekta) nie może być tak wygodny jak łóżeczko... :) za kilka tygodni zaczniemy szukać intensywnie mebelków, wyprawki etc :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

U nas tak samo, łóżeczko używane tylko w nocy. Do jakiego wieku wasze dzieci spały w łóżeczku? Syn będzie miał 19 miesięcy gdy rodzenstwo się urodzi.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój syn spał w łóżeczku do około 2,5 lat, potem od razu spał sam na sofie. kupiliśmy niską żeby w razie upadku nie poobijał się, ale nie było nigdy takiej sytuacji aby z niej spadł.
Teraz mam łóżeczko dla rodzeństwa i mam jeszcze wiklinowy kosz Mojżesza i zastanawiam się czy może na początek ten kosz....przy starszym synku go nie używałam, ale teraz tak mi coś po głowie chodzi....ew. zostanie u dziadków, bo tam też się przyda miejsce do spania dla maleństwa.

reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki czy progesteron bada sie na czczo ?? Musze zrobic jutro ...

74709jcg0i411sm0.png
Ja na czczo musiałam być na badaniach, bo cukier na czczo był badany o innym nie mówili. Zadzwoń do przychodni i dopytaj.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry