reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny za mną chodzą kopytkaa z sosikiem i kapustką o Matko !! Muszę zadzwonić do mamy i się umówić na kopytka bo ja takich pysznych nie umiem zrobić :(

U mnie kapustka juz była, kopytka tez, potem miałam fazę na gołąbki i mamusia zrobiła :)

Dzis mi mama proponowała ze mi te wszy wszystkie popierze ale juz większość ogarnęłam :)

reklama
Kurde ja jeszcze tydzień do wizyty. Ale to juz bedzie 10 tydzień. Mam nadzieję ze wszystko bedzie ok, juz zaczynam sie stresować.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje mamom nowych serduszek! :)
Ile się działo przez te kilka dni, ja od niedzieli ledwo żyje, jak jest tak gorąco, to po pracy już nie ma na nic siły. Wracam do domu, wchodzę pod prysznic i idę spać. A dziś zjadłam domowego hot-doga.. w tym tygodniu też miałam ochotę na gołąbka, ale musze poczekać do weekendu :)

plus rodzenia w zimie jest taki, ze sie nie straszy opuchnietymi nogami :D ale minus taki, ze ciezko znalezc kozaki do ktorych takie nogi da sie wlozyc hihi
Ja nie boje sie tak butow w zimie ale kurtki ! Wy wiecie ze mi już brzuch urósł i to dość mocno! dziś ubrałam sukienkę obcisłą to moja mama mówiła jakbym był co najmniej w 4 miesiącu!

basiatoja u mnie to samo ! z Mikołajem brzuszek wyskoczył tak koło 16 tygodnia a teraz masakra, rzuca się już w oczy ...

reklama
widze, że mamy córeczki w podobnym wieku, moja Klara jest z czerwca 2010 :) jak twoja córeczka zareagowała na wiadomość że będzie miała rodzeństwo ? idzie teraz do pierwszej klasy czy do zerówki ?
Ola z kwietnia. Teraz idzie do zerówki w szkole bo w przedszkolu jej się już nudzi bo ona chce się już uczyć a nie tylko bawić... Wczoraj dopiero jej powiedzieliśmy i ucieszyła się. Rozmawiała z brzuchem. Zastanawiała się nad imionami bo przecież teraz i ona musi decydować skoro dla niej imię rodzice razem wybrali. Mówiła że szkoda że nie wiadomo już czy chłopczyk czy dziewczynka bo ona chyba woli siostrę a za 5 minut już brata.
Myślałam że nie będzie chciała bo tak ostatnio mówiła a tu taka niespodzianka.

Do góry