reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

ja słyszałam że przez nieboszczyka dziecko może urodzić się blade..... dziewczyny to chyba zabobony...

suwaczek ustawiamy w sygnaturze
najedźcie myszką na swój nic i podświetli się sygnatura, wklejcie link suwaczka i zapiszcie.

reklama
ja słyszałam że przez nieboszczyka dziecko może urodzić się blade..... dziewczyny to chyba zabobony...

suwaczek ustawiamy w sygnaturze
najedźcie myszką na swój nic i podświetli się sygnatura, wklejcie link suwaczka i zapiszcie.
Zabobonów jest mnóstwo.
Zdecydowałam ze nie wejdę do kaplicy. Później jakoś to wszystko wytlumacze. Bedzie dużo emocji i nerwów więc może nie zauwazą mnie...

A jak z telefonu w aplikacji to ustawić???

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

już Ci piszę:
masz na górze w telefonie po lewej stronie pozimoe 3 kreski Forum BB, klikasz palcem i masz na dole ustawienia, klikasz i plus/minus na środku masz Signature klikasz i zaznaczasz własna, wklejasz link suwaczka zapisujesz i powinien być.

Sprawdzam łączność[emoji14]w aplikacji znalazłam ustawienia sygnatury....
Pozdrawiam ciepło
Odezwę się po wizycie buziole dla marcóweczek [emoji8][emoji8][emoji8]

Pisz odrazu po jak poszło [emoji3] ja musze do 18:40 wyczekac, albo dluzej,bo pewnie jakies opóźnienie bedzie jak zawsze.

f2w33e3kf50gsgs9.png

A tak zmieniając temat (nie wiem czy byl tu poruszany bo tyle str jest od początku wątku, ze nie przekopie sie przez nie), miałyśmy jakis pomysl na powiedzenie tatusiom o dzidziusiu?

f2w33e3kf50gsgs9.png

reklama
Do góry