reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Przepraszam że tak o sobie, ale mam malitkie plamienie na papierze i martwię się troszkę. Mąż w pracy autem więc muszę na niego poczekać. Siedzę i obserwuje. Trzymajcie kciuki aby ustalo

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Ja w poprzedniej ciąży też tak miałam ze dwa dni plamilam i było ok niby pozostałości w szyjce macicy po poprzednim okresie

Jestem po wizycie! Na której miałam zobaczyć moją kropeczke i bijące serduszko. Niestety strasznie jestem rozczarowana :( wyć mi się chce.
Doktórka po wykonaniu USG widziała pecherzyk 15mm odpowiadający 5t4d... Zgłupiałam totalnie. Bo13 dni temu lekarz widział pęcherzyk 5mm. Kazała przyjść za 2 tygodnie... Mam się nie martwić bo to być może jest za wcześnie bo ciąża młodsza niż wychodzi z OM.
Strasznie się martwię [emoji29][emoji29][emoji29][emoji29]

Wierzę, że się martwisz Kochana. Każda z nas by się martwiła. Najwidoczniej musisz cierpliwie poczekać jeszcze te dwa tygodnie na Twoje wymarzone serduszko. Będzie dobrze zobaczysz :) Trzymam mocno kciuki.

Przepraszam że tak o sobie, ale mam malitkie plamienie na papierze i martwię się troszkę. Mąż w pracy autem więc muszę na niego poczekać. Siedzę i obserwuje. Trzymajcie kciuki aby ustalo

Bedzie dobrze kochana trzymaj sie i dawaj znac jak tam ! Trzymam kciuki mocno!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja dzisiaj na podtrzymaniu w szpitalu jestem miałam delikatne plamienia .. teraz przeszły ale musze zostać na obserwacji .. z dzidziusiem na USG wszystko w porządku mam nadzieje ze będzie dobrze :)
Biedulko musiałaś się bardzo zestresować, ale ważne że plamienia ustały. I najważniejsze, że dzidziuś na Usg w porządku. To teraz musi być dobrze. A nie wiesz ile Cię potrzymają w szpitalu?

Dziękuję dziewczyny, bardzo się cieszę że jesteście i można liczyć na wasze wsparcie. Narazie troszkę mniej. O 22 mąż wraca... jak będę krwawi jadę do szpitala na ip. Jeśli już nie, jutro na wizytę

Dziewczyny ja dzisiaj na podtrzymaniu w szpitalu jestem miałam delikatne plamienia .. teraz przeszły ale musze zostać na obserwacji .. z dzidziusiem na USG wszystko w porządku mam nadzieje ze będzie dobrze :)
Biedulko musiałaś się bardzo zestresować, ale ważne że plamienia ustały. I najważniejsze, że dzidziuś na Usg w porządku. To teraz musi być dobrze. A nie wiesz ile Cię potrzymają w szpitalu?

Nie martw sie, bedzie dobrze, jedna dziewczyna na forum tak miała, poszła do innego lekarza i było widać juz serduszko. Bez powodu zwolnienia by nie dał.

A ja zostałam bardzo dokładnie za wszystko wczoraj przeproszona. Powiedział ze bez względu na wszystko nie powinien sie tak zachować. Spotkaliśmy sie w neutralnym miejscu, on zaproponował spotkanie, mała sie pobawiła a my pogadaliśmy. Takze wracamy razem do domu [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola_fasola bardzo się cieszę,że przemyślał sprawę i przeprosił. Teraz już musi być tylko lepiej. Może w końcu zrozumie, że Ty jesteś najważniejsza.Ty i Wasze dzieciątka.:):):):):)

U nas stuknie 25 sierpnia 9 lat po ślubie... A 11 razem :) mieliśmy piękne wesele na 100osob z białą suknią, końmi i karetą... Ehh miło się wspomina. Coś mi się wydaje że na 9 rocznicę ślubu bedziemy mieli piękny prezent w postaci pięknie bijacego serduszka[emoji14]bo akurat wizytę mam 22 sierpnia :)

Życzę Wam z całego serduszka tego wymarzonego prezentu. :)

reklama
Do góry