reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny ja jutro mam wizytę u lekarza ;) od 8 w przychodni full badania wszystkie i o 12.30 wizyta nie mogę się doczekać co by usłyszeć ze wszystko ok.... dziś mogłam sobie pospać popołudniu bo tak moja akrywna 4 latka nie da w ciągu dnia ;) heh
co mnie najbardziej zastanawia i nieco niepokoi to bardzo wzdety brzuch.... wyglądam jakbym była conajmniej w 5 miesiącu. ..;/ i twardnieje... ale gdzieś wyczytałam ze tak bywa... zobaczymy czy jest jedno pod serduszkiem czy dwójką ;) hcg przyrosta z potrójna siła hehe
Ooo... Co do wzdętego brzucha to mam to samo :) A jak sie najem to już w ogóle, 6 miesiąc [emoji23]

Dziewczyny ja jutro mam wizytę u lekarza ;) od 8 w przychodni full badania wszystkie i o 12.30 wizyta nie mogę się doczekać co by usłyszeć ze wszystko ok.... dziś mogłam sobie pospać popołudniu bo tak moja akrywna 4 latka nie da w ciągu dnia ;) heh
co mnie najbardziej zastanawia i nieco niepokoi to bardzo wzdety brzuch.... wyglądam jakbym była conajmniej w 5 miesiącu. ..;/ i twardnieje... ale gdzieś wyczytałam ze tak bywa... zobaczymy czy jest jedno pod serduszkiem czy dwójką ;) hcg przyrosta z potrójna siła hehe
Ja mam to samo [emoji5] powoli mnie spodnie uciskaja, ale to raczej nie brzuszek ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj wzdety brzuch mam od samego poczatku ....
Bylismy dzis na plazy nad oceanem :-) Corka uwielbia plaze. Tylko gorac straszny...
Czy piszac z telefonu mozna jakos cytowac czyjegos posta aby odpisac? Ja troche nieogarnieta jestem w tej aplikacji, nie moge tego znalezc.
Ja kolejna wizyte mam 19.09 a prenatalne 26.09.
Buziaki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj wzdety brzuch mam od samego poczatku ....
Bylismy dzis na plazy nad oceanem :-) Corka uwielbia plaze. Tylko gorac straszny...
Czy piszac z telefonu mozna jakos cytowac czyjegos posta aby odpisac? Ja troche nieogarnieta jestem w tej aplikacji, nie moge tego znalezc.
Ja kolejna wizyte mam 19.09 a prenatalne 26.09.
Buziaki

Chyba znalazlam :-)

Co do wzdęć to u mnie to samo. Aż w spodniach nie chodzę wcale bo zaraz mnie cisną i brzuch mnie boli. Muszę pomyśleć o "stylówkach" na powrót do pracy bo ja zazwyczaj w dżinsach śmigałam a tu teraz niezbyt dobrze się w nich czuję 2 godziny a co dopiero 8 wysiedzieć :)

cześć dziewczyny.... nieśmiało dołączam do Was:)
Termin z OM 9.04, ale z pierwszego usg 2.04 - Dzidzia jest o tydzień starsza niż na suwaczku, co oznacza, że jestem w 10 tygodniu ciąży:)
Dopiero dziś powiedziałam w pracy i reakcja szefostwa pozytywnie mnie zaskoczyła:) trochę mnie to uspokoiło
Jednak mimo, że widziałam serduszko wciąż bardzo się boję czy wszystko będzie ok... czekam na test Pappa (w październku kończę 35lat) i badania prenatalne, które będą 20.09.

Widzę ze temat brzucha i ubrań poruszony , właśnie miałam Was pytać czy macie spuszony brzuch, to moja druga ciąża ale już widze ze mnie szybko wydelo ,ostatnio kobieta ustąpiła mi miejsca w trwamaju... wiec chyba już coś widać ;) jak Wasza morfologia? mi wyszło ze mam niedobór żelaza i lekarka przepisała mi jakiś preparat, farmaceutka powiedziała ze to jest suplement diety dziwnego pochodzenia i go nie poleca tym bardziej dla kobiety w ciąży , trochę mnie to wkurzyło jeśli chodzi o lekarke...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wzdęć to u mnie to samo. Aż w spodniach nie chodzę wcale bo zaraz mnie cisną i brzuch mnie boli. Muszę pomyśleć o "stylówkach" na powrót do pracy bo ja zazwyczaj w dżinsach śmigałam a tu teraz niezbyt dobrze się w nich czuję 2 godziny a co dopiero 8 wysiedzieć :)
Ja niestety w pracy musze, na szczęście wzielam troche luzniejsze wiec nie ma tragedii ;p

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
cześć dziewczyny.... nieśmiało dołączam do Was:)
Termin z OM 9.04, ale z pierwszego usg 2.04 - Dzidzia jest o tydzień starsza niż na suwaczku, co oznacza, że jestem w 10 tygodniu ciąży:)
Dopiero dziś powiedziałam w pracy i reakcja szefostwa pozytywnie mnie zaskoczyła:) trochę mnie to uspokoiło
Jednak mimo, że widziałam serduszko wciąż bardzo się boję czy wszystko będzie ok... czekam na test Pappa (w październku kończę 35lat) i badania prenatalne, które będą 20.09.

Hej :-) witaj. Ja tez z pazdziernika, tylko ze 34 w tym roku :-)

Do góry