reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej a ja się mega nie wyspalam nie dość, że wstawalam dwa razy to brzuch mnie bolał całą noc i jeszcze boli chyba wezmę nospe i tyle, dodatkowo mnie mdli i jeszcze teściowa chce przyjechać w odwiedziny więc muszę ogarnąć w domu bo ona z tych pedantycznych kobiet jest co potrafi sprzątać po nocy bo trzeba zdezynfekowac całe mieszkanie ...
Idę sobie śniadanie jakieś zrobić coś lekkostrawnego malutka też w nocy kopala i teraz też kopie

reklama
Dzień dobry
Antiope, chodzi o to ze mrozonki robią w sezonie, warzywa szybko dojrzewają, nie trzeba sypać tyle chemi co na wiosnę, kiedy jest bum na swierze. Przysnelam i znowu mierze czas. Zrobiłam zdjęcia i jeszcze nagram filmik, żeby widzieli. Trzecia ciąża to chyba wiem co to skurcze.
Rozumiem.

Położna każe jeździć mierzyć, a oni z hasełkiem ze jak nie krwawie i wody nie odeszły to nic. Na polskich stronach pisze: 5-7 na godzinę oznacza początek porodu. Wiec jak ma 4 to mam sobie leżeć i czekać? Paranoja
Już wiele razy się przekonałam, że ta polska służba zdrowia wcale nie jest najgorsza.

Trzeci trymestr rozpoczęty i zeby nie wykrakac, ale na razie czuje sie lepiej niż w poprzednich [emoji4] wyniki badan sie poprawiły i wszystkie sa prawidłowe. Na razie +6kg od początku, ale chyba wszystko w brzuszek, bo w jeansy 25 nadal sie mieszczę tylko nie zapinam, żadnych rozstępów, oby tak dalej [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Ja też wskoczyłam w 7 okienko. Aż mi się nie chce wierzyć, że to już 7 miesiąc się zaczął. Też odpukać czuję się nie najgorzej, nawet kręgosłup jakoś nie najgorzej i wreszcie jestem mniej senna. Wczoraj po raz pierwszy od dawna poszłam spać po północy, bo tak to była najpóźniej 22. :happy:

Dzień dobry, stwierdziłam, że nie ma sensu się nakręcać, w temacie szyjki trzeba wierzyć lekarce.

Jadwiga, jak Ty się czujesz? Jak skurcze?

Miłego dnia mamy, ja właśnie w drodze do teściów na podkarpacie. Jaś obieżyświat.

Dzień dobry

Jadwiga pewnie masz przepowiadacze. Ja też co 5 min je miałam

Antiope dziękuję. Masz rację że moje życie okupują teraz dwa szkraby w domu i stąd moich myśli nie zaprzata tak trzecie. Po porodzie się odwróci naturalną koleją rzeczy

Jedziemy do dentysty pierwszy raz z dziećmi.
Miłego

cb7wugpju04jz4q8.png

Ostatnia edycja:
Hej a ja się mega nie wyspalam nie dość, że wstawalam dwa razy to brzuch mnie bolał całą noc i jeszcze boli chyba wezmę nospe i tyle, dodatkowo mnie mdli i jeszcze teściowa chce przyjechać w odwiedziny więc muszę ogarnąć w domu bo ona z tych pedantycznych kobiet jest co potrafi sprzątać po nocy bo trzeba zdezynfekowac całe mieszkanie ...
Idę sobie śniadanie jakieś zrobić coś lekkostrawnego malutka też w nocy kopala i teraz też kopie
i jak po sniadanku?

Jadwiga matko, ty to masz przebije. Ja Ci współczuję z tymi skurczami, obys do 36 tyg chociaż wytrzymała.

Ja witam się w 27 tyg ( u mojego gina od 29 zaczyna się trzeci trymestr, więc jeszcze 2 tyg) .
Po ciąży robię badania na te choroby.

Moja siostra się hajta dzisiaj!!!!!! Wreszcie.
Mąż w domu dzisiaj nie pracuje więc pospedzamy razem czas :)

Pozdrawiam

i jak po sniadanku?
Zjadłam bułkę wypiłam miętę wzięłam nospe później prysznic i dalej boli ... Podbrzusze pewnie mnie boli po badaniu, mała już się uspokoila odsypia teraz pewnie . Ona jest z tych mniej ruchliwych dzieci dlatego wydaje mi
się, że jak dłużej kopię tzn ze coś jej nie odpowiada
Luby sprząta teraz jak mu powiedziałam że jego mama ma przyjechać

reklama
Zjadłam bułkę wypiłam miętę wzięłam nospe później prysznic i dalej boli ... Podbrzusze pewnie mnie boli po badaniu, mała już się uspokoila odsypia teraz pewnie . Ona jest z tych mniej ruchliwych dzieci dlatego wydaje mi
się, że jak dłużej kopię tzn ze coś jej nie odpowiada
Luby sprząta teraz jak mu powiedziałam że jego mama ma przyjechać
mi sie udalo rano zjesc chleb, teraz mecze drozdzowke z makiem, pepsi mi pomogla i odbilo mi sie, dwa dni mialam wrazenie, ze cos siedzi na zoladku

Do góry