cookie_j
Początkująca w BB
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było w porządku...Tak, ciągle czekam i juz jestem siwa ze stresu...
Ja niestety muszę przeczekać aż do końca października... chyba zwariuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było w porządku...Tak, ciągle czekam i juz jestem siwa ze stresu...
Też masz 4go?ja tez powoli siadami sie niepokoje bo do mojego usg jeszcze tydzien i 2 dni
(((
eh zaczelo mnie podbrzusze kluc.. to chyba juz nerwy albo sobie cos wmawiam ;(
A ja do 17.10 to chyba osiwieje. Wy też macie wizyty co miesiąc? Tak ten czas pomału leci....
Ja miałam dwa razy co 3 tygodnie i teraz czekam cztery... Najgorsze jest to czekanie, masaaaakra. Ale będzie dobrze!Co miesiac. I tez mam 17.10.
Tylko ze w poniedzialek mam genetyczne wiec zobacze bobasa. A pozniej 3 tyg czekania ...
![]()
Też masz 4go?Nie denerwuj się, mnie dzisiaj też jajniki kłują, ale to chyba albo stres, albo dzidziuś rośnie, bo inne objawy też mam
![]()
O kurde to do dwóch różnych lekarzy chodzisz czy jak? Dziwnie ;DUSG 1.10 bo chce, zeby moj M ze mną poszedl.. a na tygodniu pracuje w delegacji.. a wizyte taka kontrola mam 5.10![]()