reklama
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Chciałam wyjaśnić po prostuAnjoeuk, ja Cię przepraszam kobieto :-) nawet nie zauważyłam, że coś tam kliknelam pod Twoim postem, a tu faktycznie. Podczytuje Was na tablecie i może podczas przesuwania coś mi się nacisnelo. Z całą pewnością nie było to zamierzone :-) :-) :-) imiona każdy wybiera takie, jakie nam się podobają z mężem.
Agaaacia
Fanka BB :)
My dla dziewczynki wybralismy Maja a dla chlopca Filip. Zdecydowalismy juz tak w zeszlym roku niestety ciazy nie udalo sie donosic ale dalej zostajemy przy tych imionach
dla chlopca podoba mi sie jeszczr Wiktor ale moj M odrazu pow nie
Moniczek77
Zaciekawiona BB
Miętę można. Jak najbardziej. Pod warunkiem, że się może. Ja nie mogę. Zęby myję pastą o smaku lodów waniliowych. Na samą myśl o mięcie ślinianki zaczynają nadprodukcję...
Chodzi Ci o lazura czy camembert? ja lazura opuściłam chyba że w obróbce termicznej a camemberta czasami zjem bo to mleko pasteryzowane,ostatnio wcinałam jak głupia salami a to przecież mieso dojzewajace , zacmilo mnie totalnieA co z serami plesniowymi? president ma pasteryzowane mleko. Czy to wystarczy czy tez mam sie bac samej plesni?

adziorek
Ja salami i szynkę parmenska w ciąży z corka dość często jadłam i było wszystko wporzadku
mi kiedyś lekarz powiedział ze ogólnie to wszystko można jeść tylko w małych ilościach
jak zjesz kawałek serka to nic ci sie nie stanie. Gorzej jakbyś zjadła 2-3opakowania
reklama
Kingusia91
Twoja slodko spi a moja po 5 wstajeMusze mała do przedszkola budzić a tak słodko śpi
![]()
![]()
Śniadanko i do przedszkola