reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Allysa87 mi gin kazał brać dalej kwas foliowy, żadnych sztucznych witamin bo wyniki mam fantastyczne według niego. a cukier na czczo wyszedł mi 91, jakoś w tygodniu pójdę na tą krzywą cukrowa. Wiem że będe miała mierzony cukier na czczo, po godzinie i po dwóch. a w domu mam sobie zrobić taki test i po normalnym posiłku zmierzyc sobie cukier.

Kingusia w poprzedniej ciąży brałam prenatal ledwo je połykałam i miałam przez nie problemy z wypróżnianiem bo zawieraja sporo żelaza ;p

Mijaki ja to już się zastanawiam czy wole te kijowe nocki i dusznosci czy mdłości :( jaka nazwa Twoich tabletek? Ja rozjaśniałam włosy we wtorek :) Gin powiedział że śmiało można tylko farbami bez amoniaku

Anjouek Gratulacje super wiadomości :) Ciekawe czy się potwierdzi za jakiś czas że to chłopak :)

Milkchocholate no Kobieto narobiłaś mi teraz takiej ochoty na faworki że szooook

Dziewczyny a co byście powiedziały jakbys nasz moderator stworzył tą grupę kwietniówek jako zamkniętą? Chodzi o to że nikt z zewnątrz kto nie udziela sie tutaj nie bedze podczytywał czy kradł naszych fotek. Bardziej obawiam się trolli, no i wścibskich znajomych którzy wiedząc że gdzieś się pisze podczytują o naszych osobistych tematach.

Sylwia to niedużo. Ja miałam 120 na czczo. Jaka jest norma u Ciebie bo u mnie do 99 jest dobrze.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

Jestem za.
Dzisiaj tak mi jelita dokuczają ze szok. Mam z nimi lekki problem po operacji kilka lat temu. Wczoraj wypilam gazowana fante no i teraz masz babo placek; p
No taka mam ochote ze musze dzisiaj zrobic te faworki bo będą mi sie po nocach śniły; p
Ja nie farbuje wlosow. Mam naturalny ciemny braz i mi sie podoba;) kiedys zaszalałam i pofarbowałam sobie na blond, nigdy wiecej!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry