reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzol daj znac po wizycie [emoji5]

A ja mam dzisiaj lenia i jeszcze w wyrku leze [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Ja rano wstałam, pojechałam do teściowej, dzieci u niej zostały i myślę fajnie ogarnę całą chałupę. Wchodzę do domu a tam łóżko mnie wciąga... Kopnijcie mnie w dupe!

W sumie duzo sie nie dowiedzialam bo mutacji mthfr nie mam wiec nic nie przepisal. Powiedzial ze prawdopodobnie jestem zdrowa tylko mam pecha i sie zaliczam do tych 30-40% kobiet ktore zaczynaja od poronienia i ze trzecia ciaza powinna byc donoszona bo u mnie to jest etapami, najpierw puste jajo, pozniej zarodek bez serca i teraz niby juz ma byc ok. Ale nie wiem czy chcial pocieszyc czy co. Kazal pozytywnie myslec nie czekac na trzecie poronienie tylko sie cieszyc jak zajde. No i dodal ze po 3 poronieniu mam zrobic badanie materialu bo moze w chromosomach cos jest nie tak. Czekam na wynik bialka s i wtedy ew. clexan wdrozy. W srode ide na monit bo bedzie 17 dc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mialas monit? Moze owu sie przesunela. Ja sie ogarniam i do gina na 10.45. Milego dnia laski [emoji8][emoji8]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No byłam w połowie i owulacji nie nie było. Dlatego dała mi clo i miałam zacząć od tego cyklu tylko
Nie chce się zacząć jakoś. Teraz pojawił mi się biały gesty śluz może nie dużo bo tylko na wkładce widać. Cycki bolą :-(

Nie wiem jak jest tu z beta w Holandii a do lekarza na skierowanie nie chce mi się iść. W piątek i tak mam wizytę u lekarza. Jak nie dostanę do piątku to go zapytam o to. Ale to jeszcze 5 dni. Więc wszystko możliwe. Ale dziwi mnie ze nawet nie ma cienia w ogóle pusto :-( dziwne to jest

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

No byłam w połowie i owulacji nie nie było. Dlatego dała mi clo i miałam zacząć od tego cyklu tylko
Nie chce się zacząć jakoś. Teraz pojawił mi się biały gesty śluz może nie dużo bo tylko na wkładce widać. Cycki bolą :-(

Nie wiem jak jest tu z beta w Holandii a do lekarza na skierowanie nie chce mi się iść. W piątek i tak mam wizytę u lekarza. Jak nie dostanę do piątku to go zapytam o to. Ale to jeszcze 5 dni. Więc wszystko możliwe. Ale dziwi mnie ze nawet nie ma cienia w ogóle pusto :-( dziwne to jest

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Biały śluz to niepłodny śluz... może cykl Ci się przeciągnął.
Ja na objawy bym nie patrzyła ...bo głowa figle płata i tak miałam jakiś czas temu, to samo wczoraj. A dzisiaj ''cudowne objawy'' ustąpiły.

No Artemida ja mialam taki sluz od polowy cyklu do @ , wiec moze tuz tuz..
Widzisz cos na tym tescie?

Ja robię szybkie ciacho do kawy, tylko czymi wyjdzie przy @ [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry