reklama
dżoł
Fanka BB :)
W sumie duzo sie nie dowiedzialam bo mutacji mthfr nie mam wiec nic nie przepisal. Powiedzial ze prawdopodobnie jestem zdrowa tylko mam pecha i sie zaliczam do tych 30-40% kobiet ktore zaczynaja od poronienia i ze trzecia ciaza powinna byc donoszona bo u mnie to jest etapami, najpierw puste jajo, pozniej zarodek bez serca i teraz niby juz ma byc ok. Ale nie wiem czy chcial pocieszyc czy co. Kazal pozytywnie myslec nie czekac na trzecie poronienie tylko sie cieszyc jak zajde. No i dodal ze po 3 poronieniu mam zrobic badanie materialu bo moze w chromosomach cos jest nie tak. Czekam na wynik bialka s i wtedy ew. clexan wdrozy. W srode ide na monit bo bedzie 17 dc.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Artemida90
No byłam w połowie i owulacji nie nie było. Dlatego dała mi clo i miałam zacząć od tego cyklu tylkoA mialas monit? Moze owu sie przesunela. Ja sie ogarniam i do gina na 10.45. Milego dnia laski [emoji8][emoji8]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce się zacząć jakoś. Teraz pojawił mi się biały gesty śluz może nie dużo bo tylko na wkładce widać. Cycki bolą :-(
Nie wiem jak jest tu z beta w Holandii a do lekarza na skierowanie nie chce mi się iść. W piątek i tak mam wizytę u lekarza. Jak nie dostanę do piątku to go zapytam o to. Ale to jeszcze 5 dni. Więc wszystko możliwe. Ale dziwi mnie ze nawet nie ma cienia w ogóle pusto :-( dziwne to jest
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Artemida90
Załączniki
NeSSi
Moderatorka
No byłam w połowie i owulacji nie nie było. Dlatego dała mi clo i miałam zacząć od tego cyklu tylko
Nie chce się zacząć jakoś. Teraz pojawił mi się biały gesty śluz może nie dużo bo tylko na wkładce widać. Cycki bolą :-(
Nie wiem jak jest tu z beta w Holandii a do lekarza na skierowanie nie chce mi się iść. W piątek i tak mam wizytę u lekarza. Jak nie dostanę do piątku to go zapytam o to. Ale to jeszcze 5 dni. Więc wszystko możliwe. Ale dziwi mnie ze nawet nie ma cienia w ogóle pusto :-( dziwne to jest
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Biały śluz to niepłodny śluz... może cykl Ci się przeciągnął.
Ja na objawy bym nie patrzyła ...bo głowa figle płata i tak miałam jakiś czas temu, to samo wczoraj. A dzisiaj ''cudowne objawy'' ustąpiły.
Ja tam widze na kazym cos [emoji48]

reklama
Artemida90
Ja tam widze na kazym cos [emoji48]
![]()
Ja nawet cienia cienia nie widzę na oryginalnej wersji