reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

współczuję i niestety nie wiem co to
jednak na pewno to nie macica, w tym tygodniu ciąży nie sięga tak wysoko

Też się tym pocieszam że to zbyt wysoko żeby to była macica, ale z racji tego że to moja pierwsza ciąża to każdy ból wywołuje u mnie niepokój choć staram się nie panikować i nie robić z igły widły. Ale ten dzisiejszy ból naprawdę mnie zaniepokoił :(

reklama
U nas też chłopak i choć spodziewałam się, że będzie ogromny problem z imieniem, jakoś szybko nam poszło. Józef będzie. Teraz teściowie i rodzice przeżywają i próbują nam wybić z głowy, ale prawda taka, że przywykną prędzej, niż im się wydaje.

A'gusia, chyba nie ma co pytać, kto co sądzi, bo ile osób, tyle gustów :) I z każdym imieniem jest tak, że jednym się podoba bardzo, innym się nie podoba w ogóle. Jedni mają takie skojarzenia z danym imieniem, inni zupełnie inne. Zależnie kto ma jaki bagaż doświadczeń. Musi się przede wszystkim Wam podobać a reszta świata przywyknie, zaś jak zacznie im się kojarzyć to imię z małym, uroczym człowieczkiem to nawet polubią.

Ahoj [emoji16]
Dziś zaczełam 15 tydzień. Brzuch minimalnie większy[emoji3]
Dalej wstaję o 6\7 żeby zjeść i idę spać o 22 max [emoji26] smutne to bo zawsze chodziłam o 12\1
Zaczeła mnie troszkę boleć macica, rośnie sobie [emoji16] dzidzia ma puki co nie całe 10 cm [emoji16] kawę lubię dalej i piję [emoji3] ale mniej. Kocham ogórki kiszone [emoji307] i barszcz czerwony [emoji106]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Barszcz czerwony!!! Znowu ktoś narobił mi smaka :D :p
3jgx9n73cggmefkw.png

ja pierwsze usg miałam w szpitalu jak zaczęłam krwawić, to był 5t3d i już wtedy widoczny był 2mm zarodek z pikającym serduszkiem aż lekarka była zdziwiona że tak szynko widać
ale usłyszeliśmy serduszko później, już u mojego gina na wizycie

hehe a ja właśnie po żółtym serze po raz pierwszy poleciałam do wc

ja córkę też rodziłam w maju ale wtedy całe szczęście nie spuchłam
za to syna rodziłam w styczniu (10) i od połowy grudnia byłam spuchnięta jak balon i jakie ja buty miałam założyć? w lecie to można japonki a w zimie? nic mi nie wchodziło na nogi! po długich poszukiwaniach w końcu przypasowały buty typu emu

Brrr nie strasz z tym puchnięciem w zimie :/ ja tak nie lubię niesolonych potraw brr, a to tylko zwiększa puchnięcie i zbieranie się wody w organizmie :(

reklama
Do góry