reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Nonkatoja ja mam tak samo. Do tej pory Kupilam tylko spodnie ciazowe bo moje juz mi się na brzuchu nie zapinaly. Nie mam problemu z ubieraniem sie. Czasami się zapominam, ja w ogóle nie czuje ze mam brzuch ani mi nie ciazy ani w niczym nie przeszkadza. ostatnio mój brat (mieszka w Anglii) dzwonil do mamy i pytal o mnie a mama na to piłka jej tylko rosnie i lata jak przed ciaza ja juz ledwo chodziłam jak bylam na tym samym etapie :) ale pewnie od jutra to się zmieni bo wiadomo pochwalilam sie :)
Ehhh... nie kraczmy:) Choć mi powoli brzuch przeszkadza, więc u mnie tak kolorowo nie ma jak u Ciebie

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My dla zdrowia nie mamy w sypialni tv także nie ma opcji zasypiania przy włączonym [emoji846] od jakiegoś czasu namawiam męża, zeby w ogole wypierniczyc telewizor z domu [emoji6

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No jasne, że tak najlepiej, u nas na razie niestety to nie przejdzie, ja sama lubię poleżeć w wyrku i pooglądać tv przed snem (albo coś poczytać).. a w tej chwili jeszcze biorąc pod uwagę, że bardzo dużo czasu spędzam sama-mąż w delegacjach, syn w szkole zwyczajnie nie wytrzymałabym bez tv, byłoby mi już zupełnie za cicho w domu:p nie żebym cały dzień siedziała i oglądała, ale w chwilach luzu lubię sobie usiąść i coś pooglądać..

Ja na razie nie mam problemu z zakładaniem ani butów ani ubrań, nawet paznokcie u nóg jeszcze maluje sama, ale na kilka razy, bo brzuch za bardzo mi przeszkadza tak długo siedzieć. Dużo rzeczy miałam luzniejszych ( z wyjątkiem spodni) to spokojnie w większość się mieszczę. Choć nie powiem, bo ostatnio zdecydowanie polubiłam sukienki[emoji4]

Ja mam trochę luźnych ciuchów, ale zaczęła się kiepska pogoda i się okazało, że w żadną kurtkę się nie mieszczę.. kupować nie zamierzam bo nie ma sensu "na chwilę", pożyczę od mamuśki, jest szersza ode mnie więc myślę, że będą w sam raz ;) A propos paznokci u nóg muszę się właśnie za nie zabrać póki jeszcze dam radę, ale przypuszczam, że już tak gładko mi nie pójdzie :p

A u mnie 66 dni do porodu i też liczę że młody wyjdzie wcześniej!!!! Dzisiaj snilam że urodziłam 1 grudnia.

Dostałam info od koleżanki, że urodziła córkę 57 cm i 3340g!!!! Już mam paczkę ubrań dla niej przygotowana, chyba jutro skocze na oczte i jej wyślę ubrania. Oczywiście wszystkie różowe :)

A ja na zimę mam białe śniegowe z Nike. Kupiłam kiedyś w Matalanie w anglii chyba 6 lat temu.
Ale ja nie trawię białych butów ehhhh.
Powiem wam Że dzisiaj ze spojeniem ok!!!
Posprzatalam kuchnie, jeszcze łazienka mi została i odkurzanie wszystkiego.

Młody właśnie zasnął więc Idę robić pieczone mielone z tarkowanym żółtym serem :)

Co do kurtek, to na teraz mam 2 płaszczyk.- jeden ma krój jak szlafrok, a drugi zapinany nad brzuchem, więc idealnie jak na mój brzuch. Na zimę muszę jeszcze przymierzyć, bo mam jedną ocieplana parkę i drugą o takim dziwnym kroju, że jest luźniejsza na brzuchu. Mam nadzieję, że się zmieszczę.[emoji6] a na upartego to te cieplejsze kurtki wyciagnęlam w zeszłym roku chyba po nowym roku, a termin mam na początku grudnia. Chyba, że mnie zima zaskoczy jak drogowców [emoji23]

Hej Mamusie :-D

Tez mam ta apke ;) i jeszcze jedna tak dla porównania ;)
moge wiedziec co to za appka? :)

@sancia880 Ja mam posciel a bardziej kocyk do wozka z minky :) do lozeczka kupilam posciel ale postanowilam ze mala bedzie spala w spiworku i nie bede martwila sie ze sie odkryje... a na start mam tez otulacz zobaczymy jak sie sprawdzi ;)

do szpitala tez jeszcze nic nie mam.. potrzebuje kupic koszule i staniki do karmienia + kapcie :) nic wiecej tez nie potrzebuje bo reszte dostane... (mieszkam w De.)

też macie teraz tyle śluzu ? bo zauważyłam, że teraz jest on raczej bezbarwny, rzadszy i jest go mega dużo wkładkę czasami zmieniam 4 razy dziennie ...
ja mam biale uplawy , ale nie jest tego nie wiem jak duzo...

Ja tez nie musze miec TV i w sypialni go nie mamy , ale przez to spimy czesto osobno bo maz musi miec TV wlaczony jak zasypia...

Ja też lubię emu, choć wszyscy się że mnie nabija, a mi jest ciepło w stópki
emoji4.png
Uwielbiam....
ze mnie jeszcze nikt sie nie smial ;) ale nawet mialabym to gdzies , nie wyobrazam sobie innych butow na zime tak wygodnych i CIEPLYCH <3 :D

reklama
Do góry