no moj wlasnie gdzies kolo jajnika daje czadu, chodzic mi ciezkoLilka pępek mi wypycha. Ale zwykle kopie mnie po lewym jajniku aż syczeee
![]()
reklama
Ja jedna Kupilam na allegro za 20 zl i myślałam ze jak jestem w ciazy to wezme M do tej pory nosilam XS albo S i wiecie co? Teraz z brzuchem sie w niej topie. A co dopiero po porodzie. Nie spodziewałam sie ze to takie wielkie. Ale może teściowa mi ja skroci i zwezi bo jest tragedia
Ewna mam takie same gaciorki. A co do koszul to trochę szkoda mi kasy bo wiem że to tylko do szpitala. W domu nie śpię w koszulach. A jeszcze lepiej ze szlafrokiem bo też nie używam, nie mam nnawet i znów muszę kupić tylko do szpitala. A ileż ubranek bym za to kupiła dla Frania 
Olgi89
Fanka BB :)
Moj mezu tez tak je i do tego ketchup heheBuahahahaha w szczecinie ruchacz mówi się na zupełnie inne zjawisko)) na rozwiazlych facetów
))) ale skoro są to też pierogi ruskie, to spróbujcie wersji podsmazone na patelni z cebulka na to pieprz i zalane śmietanka 30%.... omnomnomnom [emoji7]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
mojeboje
Dzisiaj kilka godzin spędziliśmy w Ikei, Asia została z babcią. Zeszło tyle czasu bo najpierw mielismy sporo rzeczy do zwrócenia, a potem każda partia zakupów była poprzedzona długim odpoczynkiem na kanapach w restauracji i wizytą w toalecie
Z rzeczy dla malutkiej w brzuszku to kupiłam taki kocyk Link do: ÄLSKAD Koc - IKEA i owieczkę Link do: LEKA Zabawka grająca, owca - , - IKEA. Teraz muszę tą zabawkę uchować przed Asią
majka23x
Leniwa baaaaardzojak z ruchliwoscia dzis u Waszych maluszkow? moj sie jakos tak ulozyl, ze wbija mi sie w bok i wali nogami lub raczkami, bol konkretny
moj jakos na boki dzis kopie, wczoraj mialam go na zoladku hehe, znaczy jego stopki
reklama
no ja licze, ze oj sie wyszalal w dzien i da mi pospac w nocyLeniwa baaaaardzo