creativo
Fanka BB :)
Moj jest z tych co nie lubi gmerac u kobiet w ciazymoja mi co wizyte sprawdza szyjke, ja sie pytam zawsze czy ok, mowi, ze tak, i ja sie spokojna robie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj jest z tych co nie lubi gmerac u kobiet w ciazymoja mi co wizyte sprawdza szyjke, ja sie pytam zawsze czy ok, mowi, ze tak, i ja sie spokojna robie![]()
Ja ostatnio mam przeczucie, ze mala nie doczeka do daty porodu z OM tylko wyjdzie wczesniej niz 8 grudnia ...Ja się zastanawiam ktora z nas pierwsza "pęknie"
Wczoraj bardzo ciezki dzien i znów mnie przeczyszcza
moja przed usg zawsze robi dopochwowo na chwile i sprawdza szyjke, na fotelu tez palcuchy pakuje hehe jakkolwiek to brzmiMoj jest z tych co nie lubi gmerac u kobiet w ciazyuwaza, ze jesli wszystko jest ok to nie ma sensu
![]()
U mnie to samo juz drugi dzien a wczoraj to za przeproszeniem nie wiedziałam ktors strona pojdzie. Dobrze ze wanna bliskodzis trochę lepiej ale wiecej lez.
Ja tez ostatnio mysle ktora pierwsza dzidziusia przytuli. Maz mi zapowiedzial ze jak dalej tak bedzie to dzis wizyta w szpitalu mnie czeka. No ale nie bardzo chce tam isc ze mnie zostawia
![]()
moja przed usg zawsze robi dopochwowo na chwile i sprawdza szyjke, na fotelu tez palcuchy pakuje hehe jakkolwiek to brzmi![]()
ja tam sama wole nie grzebacJa sobie wczoraj sama sprawdzakam I dwa mi swobodnie weszly 2palce=2cm