reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja właśnie się zastanawiam do jakiego ginekologa iść, chcę wybrać dobrego i z dobrym sprzętem, mam ubezpieczenie z Polmedu więc idę prywatnie tylko nie wiem do kogo :// boję się czy wszystko jest ok, bo cytologii nie robiłam już 5 lat :((( Jest któraś z 3miasta? PS jak ustawiacie te wykresy, w których widać tydzień i dzień malucha?

reklama
Ja właśnie próbuje od rana wypić kawę bo nie funkcjonuję...
Wczoraj byłam w laboratorium na badaniach, jakieś dziwne mi dał w sumie 7 badań z czego 2 muszę odebrać osobiście bo sanepid bo coś tam nie mogę połapać się w tym luxmedzie.
Wczoraj był jedyny dzień w miesiącu gdzie miałam dzieci zarejestrować osobiście do dentysty i zapomniałam a dzisiaj mieli iść na galowo do szkoły i zapomniałam tragedia, zabiją mnie. Muszę jakoś się ogarnąć.

Ja byłam dziś, ale usłyszałam tylko, że nie mam żadnych oznak ciąży i dlatego USG mi dziś nie zrobi i że każdej normalnej osobie okres się może spódnic nawet 2 tyg. Jestem na Maxa rozczarowana, byłam ma beta i czekam na wynik. Mam nadzieje, że dziś już będzie. I w takim kiepskim humorze lece do pracy [emoji22]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie się zastanawiam do jakiego ginekologa iść, chcę wybrać dobrego i z dobrym sprzętem, mam ubezpieczenie z Polmedu więc idę prywatnie tylko nie wiem do kogo :// boję się czy wszystko jest ok, bo cytologii nie robiłam już 5 lat :((( Jest któraś z 3miasta? PS jak ustawiacie te wykresy, w których widać tydzień i dzień malucha?
Ja jestem z 3miasta. Spisz sobie lekarzy których masz do wyboru w pakiecie i poczytaj o nich opinie w necie. A żeby zrobić suwaczek wpisz w google suwaczek ciążowy tam utworzysz go krok po kroku a pierwszy link wklejasz tu do sygnatury ;)

Ja byłam dziś, ale usłyszałam tylko, że nie mam żadnych oznak ciąży i dlatego USG mi dziś nie zrobi i że każdej normalnej osobie okres się może spódnic nawet 2 tyg. Jestem na Maxa rozczarowana, byłam ma beta i czekam na wynik. Mam nadzieje, że dziś już będzie. I w takim kiepskim humorze lece do pracy [emoji22]

A mówiłaś o testach ciążowych? Bo robiłaś nie? Może owu miałaś później.

A miałaś robione jakiekolwiek badanie ginekologicznie? Na podstawie jakich oznak oceniał ich brak?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

W ciąży z Amelką, poszłam od razu po zrobieniu , a kreska była taka przezroczysta . Pani ginekolog mi od razu zrobiła USG , nie było widać pęcherzyka nawet , potem byłam za tydzień i już był i pęcherzy i serce.

reklama
Polusiowa, moja OM 19.08 ale z usg późniejsza ciąża, ja miałam długie i nieregularne cykle, w sumie to moich obliczeń właśnie 29.05-01.06 powinien być poród.

Do góry