reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Kulka oj biedna! Ale jak gin pow ze nie przenika to chyba sie zna[emoji3]

Jolka witam! Ja ruchow nie czuje dlatego kupila dla swojego spokoju detektor [emoji23] daje jeszcze sobie do 22 tc czas na ruchy[emoji12] w14+cos poczulam2 razy ale tyle.

Szkoda ze u nas na wigilie obowiazkowo dochodzi 17 osob i o to tu chodzi. Bo ja chcialam z treściami i rodzicami 1 robić ale jak to tak jak przecież trzeba tam..ale dam rade. Wywalcze jakis normalniejszy uklad bo zwariowac można...

Agnieszkaala nie wiedzialam ze ty z moich okolic!!! Gdzie rodzisz?! To jest juz nas 3[emoji1][emoji1]

f2w3d5qp4rimkz2b.png
Mama NS (zawsze jak Cie czytam to NS czytam na sto procent) spokojnie ja do srody czulam raz, a teraz codziennie i to najmocniej po batonikach ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
ja jeszcze nie czuję ruchów i też codzień czekam na nie z utęsknieniem:) czasem wydaje mi się że coś czuję wieczorem przed snem, ale mimo że to druga ciąż to wciąz się waham czy to Dzidzia:)

Jolka112 pisze:
a jak to jest z ruchami? Czujecie je dobrze? Ja czułam bardzo wyraźne ruchy i szturchania w tamtym tygodniu, ale to było przez jeden dzień, od tej pory bardzo lekko
Z moich obserwacji na razie wynika, że są dni, gdzie maluszek jest bardziej aktywny, a czasem jakoś mniej mu się chce. Oczywiście pobudzająco działa drobna, słodka przekąska. Sam z siebie uaktywnia się dość często podczas jazdy autobusem i w czasie zajęć, które prowadzę :shocked2:, ale i tak natężenie ruchów jest bardzo różnorodne :)

reklama
Do góry