Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutek, mój Karol też nie chce jeść przez ten smoczek trójprzepływowy. Pierwsze 3 razy jadł bez problemu, a ostatnio płacze okropnie :-(. Raz mu dałam zwykły smoczek z 3 dziurkami do kleiku i nawet zjadł, chociaż męczył się chyba z pół godziny. Nie wiem co zrobić z tym fantem... Spróbowałabym łyżeczką, ale ten kleik jest jednak dość rzadki.
Już pisałam na innym wątku, ale jeszcze tu napiszę:Agutek, prewnie musi się córeczka przyzwyczaić do nowej butelki. Ja używam Aventu ze smoczkiem nr 3 i jest ok. Za to z trójprzepływowym jest problem.
Ja mam co prawda Canpola, ale u mnie tak samo się robiDziewczyny, które używają butelki Aventu - czy u was też powietrze osiada tak na mleku w butelce i czasem aż tworzy taką pianę?
Acha, dla mnie to zupełna nowość, bo w Dr Brown's nie ma ani grama bąbelka od powietrza i aż się przestraszyłamJa mam co prawda Canpola, ale u mnie tak samo się robi![]()
Będę się musiała rozejrzeć u nasAcha, malaga znalazłam samą marchewkę tartą, ale nie z Hippa tylko Bobovity. :-)