reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tego się nie da wyleczyć ani nie znika więc - objawy tylko mogą stać się łagodne.
To miała niewiarygodne szczę cie że trafili akurat w dzień owulacji, przy moich cyklach prawie pół roku jeden cieżko było cokolwiek trafić.

reklama
Artemida no , ona nie chciała , to może też dlatego , jak niechcesz to wychodzi ...
Uda się i nam zobaczysz ! [emoji11]

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida ja tak na prawdę nie wiem od czego to zależy , mojej siostrze lekarz stwierdził , że jej mąż jest bezpłodny a maja trójkę dzieci [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Mam wrażenie czasem że to jak trafić 6 w totolotku :D
Nie każdy ma szanse na wygraną, czasem wystarczy prawidłowy układ liczb.
A płodność... no cóż trafili w dobry moment albo wyniki były złe akurat w danej chwili

Mam wrażenie czasem że to jak trafić 6 w totolotku :D
Nie każdy ma szanse na wygraną, czasem wystarczy prawidłowy układ liczb.
A płodność... no cóż trafili w dobry moment albo wyniki były złe akurat w danej chwili
Chyba jak 6 w totka to nie , ciąża jest bardziej trafna [emoji23][emoji23]
Ale tak jest , jak jak bylam u tego endo , to sie go pytam czy wezmie mnie na oddział , a ten ze nie widzi na razie potrzeby i , ze trzeba sie z tym liczyć , ze 1 miesiąc moze byc fatalny , ale drugi już może być ok ...
Mam iść do niego w lutym jak nie zajde to moze mnie wezmą jak to z nfz ... [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

Hejka!
Bum nie ma takiej opcji żeby to był już ten spadek temp ;)
Carmen miałam okropne sny dzisiaj. Uważam że to nasza podświadomość ma na nie wpływ i nic nie znaczą ;)

Hej. Witam sie popoludniem. Czekam z niecierpliwoscia na 8.11. Wtedy mam wizyte i czekam na to co powie. ;)
Bum zobaczylam teraz twoj wykres.no chyba najmocniejszy spadek temperatury.. Wiec moze cos jest na rzeczy.. A jakie wiaminy sa w tym innym specyfiku??

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry