reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jestem tego samego zdania :)
Mnie ciekawi jak to będzie zwłaszcza ze to pierwsza ciąża. :) najbardziej mnie wzrusza jak dziecko kładą na piersi mamy :) a jak u Was partner/mąż będzie przy porodzie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ogolnie w ktoryms z odcinku Porodow wlasnie jest ze jakmama mowi ze tata ma wyjsc to wychodzi bez gadania, a jak mama blaga zeby zostal to zostaje i koniec :) a tak serio to moj chyba nie widzi innego rozwiazania i ja tez nie :)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Nic mi o zusie nie mowcie ja czekalam na pierwsza wyplate tyle ze dostalam za dwa miechy naraz. Teraz mam regularnie ale ....zarabialam 1400 zl a dostaje 700 bo takie skladki oplacal moj cudowny pracodawca slodko prawda ?
A jaka kwotę miałaś na umowie? Jeśli 1400 netto to podałabym pracodawcę do sądu.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

My kupujemy szary wózek, bo ja uwielbiam szarość i całe mieszkanie tez w szarości :p

Mój mąż będzie na porodówce,ale nie wiek czy przy partych juz,bo nie wie chyba czy to zniesie zobaczymy ;) najwyżej wyjdzie w trakcie. Ja na chwile obecna bym chciała żeby był,ale nie wiem co będzie w trakcie. No i zobaczymy czy cesarki nie będzie ;)

Ja pierwsza pensje dostałam od pracodawcy i reszta tez tak będzie. U nas jest około 70 pracowników. Ja mam pensje większa niż na umówie, bo na l4 100% i jest to suma z ostatnich 12 miesiącu łącznie z premiami, 13stka, jakimiś dodatkowymi na święta ;)

reklama
Odnośnie tych porodów, to ja takich rzeczy staram się nie oglądać żeby się nie rozkleic! Wczoraj słuchaliśmy muzyki to się poplakalam na piosence związanej z miastem aniołów! Misiek żeby mnie rozweselic puścił piosenkę fasolek ogórek, zaczął dla mnie tańczyć i śpiewać! [emoji23] Efekt tego był taki ze płakałam i śmiałam się jednocześnie i nie mogłam przestać a on śmiał się razem ze mną![emoji23]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry