reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Daj spokój, olej to [emoji12] Ja bym jeszcze z uśmiechem przytaknęła [emoji16]U nas moja zajebista sąsiadka oczywiście puściła famę w ruch po wsi a jej mąż powiedział mojemu że ona mówi (a pewnie oboje) że 500+ działa. Normalnie ciśnienie mi tak skoczyło! Wiedziałam że będzie takie gadanie. Ja odprowadzam podatki, mam 10lat przepracowane, ona nic. Poświęciłam swoje życie towarzyskie, pracę (a lubie pracować) i ciało. W zeszłym mc zarobiłam 2,400zł i rezygnuję z tego wszystkiego dla 500+ które nie wiadomo ile potrwa wrrrrr![]()
Też zarabiam dobrze, bo są miesiące, gdzie wyciągam 5-6 tys. I m.in dlatego chcę pracować jak najdłużej, a wiadomo że z maluszkiem to się szybko do pracy nie wróci... Także kochana na pewno zrobiłyśmy sobie dzidziusie, żeby dostać 500+ [emoji23][emoji23][emoji23]

Emkaa
Ja tam bym przytakneła i powiedziała : działa , działa [emoji23] planujemy więcej dzieci[emoji23]U nas moja zajebista sąsiadka oczywiście puściła famę w ruch po wsi a jej mąż powiedział mojemu że ona mówi (a pewnie oboje) że 500+ działa. Normalnie ciśnienie mi tak skoczyło! Wiedziałam że będzie takie gadanie. Ja odprowadzam podatki, mam 10lat przepracowane, ona nic. Poświęciłam swoje życie towarzyskie, pracę (a lubie pracować) i ciało. W zeszłym mc zarobiłam 2,400zł i rezygnuję z tego wszystkiego dla 500+ które nie wiadomo ile potrwa wrrrrr![]()

Emkaa
Bogaczka [emoji23] a ja ok 1800[emoji43][emoji43]jak żyć... [emoji4]Daj spokój, olej to [emoji12] Ja bym jeszcze z uśmiechem przytaknęła [emoji16]
Też zarabiam dobrze, bo są miesiące, gdzie wyciągam 5-6 tys. I m.in dlatego chcę pracować jak najdłużej, a wiadomo że z maluszkiem to się szybko do pracy nie wróci... Także kochana na pewno zrobiłyśmy sobie dzidziusie, żeby dostać 500+ [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()

mlodamama21
wroniasta
na głupotę nic nei poradziszU nas moja zajebista sąsiadka oczywiście puściła famę w ruch po wsi a jej mąż powiedział mojemu że ona mówi (a pewnie oboje) że 500+ działa. Normalnie ciśnienie mi tak skoczyło! Wiedziałam że będzie takie gadanie. Ja odprowadzam podatki, mam 10lat przepracowane, ona nic. Poświęciłam swoje życie towarzyskie, pracę (a lubie pracować) i ciało. W zeszłym mc zarobiłam 2,400zł i rezygnuję z tego wszystkiego dla 500+ które nie wiadomo ile potrwa wrrrrr![]()
KaSia86
Ja pracując w sklepie zarabiałam 1300 [emoji23] Ale zaryzykowałam i własny biznes mi wypalił, zarabiam w miarę i robie to co kocham [emoji16]

KaSia86
Eleganckie ombre, ostatnio hit [emoji7]Uhh zrobilam sobie hybrydy bo od tygodnia juz odrost wolal o pomste do nieba [emoji6]Zobacz załącznik 779649
![]()

mlodamama21
reklama
Emkaa
Podziwiam, ja nie mam odwagi na takie ryzyko. Poza tym ogarnięcie firmy wymaga zdolności organizacyjnych, których ja nie mam.Ja pracując w sklepie zarabiałam 1300 [emoji23] Ale zaryzykowałam i własny biznes mi wypalił, zarabiam w miarę i robie to co kocham [emoji16]
![]()
Skromnie , ale na wszystko starcza, mamy małe mieszkanie, ale wlasne,nie mamy kredytów, nic na raty. Dajemy rade ! [emoji4]