reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mam 3 albo [emoji16] mswia albo madalinskiego albo imid . dałam spokoj z żelazną jak mnie mają z tamtąd odesłać. Chyba że wynajmniemy mieszkanie w okolicy. [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien Dobry :D
Zastanawiam sie nad sniadankiem i sobie Was czytam. Z jednej strony zazdroszcze takiego wyboru szpitali z drugiej to musi byc trudny wybor. W sremie jest jeden :) ale przy trudniejszych ciazach czy komplikacjach laduje sie w poznaniu na polnej a tego chcialabym uniknac. Sa rozne opinie o polnej i dla bylby to dodatkowy stres ze Poznan i nowe miejsce. A Swoje miasto i szpital calkiem dobrze znam a ze miasto male to i ludzie nawzajem sie kojarza :)

Fotki z połówkowego wrzuc jutro koniecznie ☺️
Do moich badań jeszcze dalekooooo ;)
W sumie dopiero co byłam na wizycie,ale juz bym chciała mała zobaczyć <3

Ja będę rodzic albo w Gdyni albo w rodzinnym mieście, ciaza zweryfikuje ;)

reklama
Do góry