reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Poczytaj o wzdęciach.

oar8pg4njr6t44vs.png
wzdęcia wzdeciami ale ten był taki dziwny bo tak śmiesznie wystawal :(

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Na tym etapie jeszcze raczej nie ma szans na wystający brzuszek. Stawiałabym na przejedzenie albo właśnie wzdęcia. Też czasami mam duży brzuch a czasem płaski. Na ciążowy musimy jeszcze poczekać parę tygodni.
Bellax spokojnie, Twoje nerwy na pewno maluchowi nie pomagają

Ja po wizycie pozytywnie nastawiona [emoji3] i troszke przestraszona . pecherzyk ciążowy byl widoczny i 5 tyg. Tak jak jest
1477585238-1d1mld.jpeg

A to moje zmartwienie ;( leki na 3 tygodnie
1477585270-1d1mld.jpeg

A przerazajam nie codziennie zastrzyki ..a jak tak panicznie boję sie igły :(

wniduay3s76h08au.png
Motylek przez chwile myślałam że to moje zdjęcie z tymi lekarstwami [emoji3] u mnie też pełna torba a zastrzyki na pewno będę brała do końca ciąży.Ważne tylko żeby dobrze się wkłuć no i siniaki raczej nie uniknione.Trzymam kciuki [emoji4]

f2w3rjjg4alhglhc.png

Kasia jest jeszcze czas spokojnie!! Bete masz wysoka i to dobrze!!! Zatodek ma jeszcze czas!
Mi bardzo doswiadczona lekarka kyora zajmuje sie badaniami dokladnymi usg mowila ze zdarza sie ze zarodek rozwija sie pozniej!! Albo w pewnym momencie zwalnia. Dlatego wazne aby sie uspokoic i dac czas!!! To jeezcze nie jest etap na martwienie!!!!!

Dla pocieszenia ci powiem ze ja w 7tyg ptzy poronieniu mialam bete 250... Tskze twoj wynik jest super.

A i pecherzyk urosl nie?? A to najwazniejsze!!!

Moja siostre nastraszyla nie dawno lekatk bo nie widziala zarpdka w 8tc.poszla po tyg i zarodek mial 15mm!!

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Kasia będzie dobrze - ja tam wierze w Ciebie i w dzidzie i zamierzam zobaczyć twojego skarba w czerwcu . Ja jestem narwana , zaraz bym poszła do innego , z lepszym sprzętem -( mój ma najlepszy w mieście[emoji23]) ale też nie od razu. Zrób ta bete w sobotę, będziesz spokojniejsza - a potem możesz w poniedziałek. [emoji2] ja bym tak zrobiła dla świętego spokoju.

Z tym brzuchem to nie wiem- mój jest większy i nie taki z tłuszczu , ale twardy - może macica urosła. Znajoma w 8tyg w ciąży już miała spory a też zawsze miała plaski.

reklama
Do góry