reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

To Kulka prawie jak my :) ja jutro ginekolog wiec pewnie coś wiecej sie dowiem. Póki co nie mam jeszcze nic dla dziecka. A tez muszę pokój przygotować, ale ja to muszę przerobić nikt tam prac artystycznych nie wykonywał :D Kulka a moze pomyślicie o ścianie tablicowej na której młoda artystka mogła by ćwiczyć, a pózniej to umyjecie jak sie jej znudzi :))?

reklama
U mnie temat ubranek juz zamkniety[emoji3] tylko pranie i wyprasowaniem jakos na poczatku lutego[emoji3]
Wczoraj sobie album kupilam taki do wklejenia i bede robila z niego album dziecięcy takie jak mozna kupic gotowe

f2w3d5qp2jas023q.png
wow już masz temat zamknięty ? super :D ja jeszcze na wyprze poczekam :)

Witam. Czy jest tu jakaś mama z Lubina? Cholernie mi się nudzi :/ Mam termin na 22 marzec, jestem już na zwolnieniu, odpoczynku mam dość...Fajnie by było razem się ponudzić :)

To Kulka prawie jak my :) ja jutro ginekolog wiec pewnie coś wiecej sie dowiem. Póki co nie mam jeszcze nic dla dziecka. A tez muszę pokój przygotować, ale ja to muszę przerobić nikt tam prac artystycznych nie wykonywał :D Kulka a moze pomyślicie o ścianie tablicowej na której młoda artystka mogła by ćwiczyć, a pózniej to umyjecie jak sie jej znudzi :))?

Ewciiik taaak tablicowka musi byc na 100% bo zyc nam nie da ;)

A no koniec juz z ubraniami. Nastepne zakupy po porodzie jak sie dowiem czy dla Poli czy Piotra[emoji1] no chyba ze sie w czyms uniwersalnym w wiekszym rozmiarze zakocham[emoji1]
A na wyjscie to body,pajacyk,czapa i jakis kombinezonik tak? No i mam taki kocyk do nosidelka z dziurkami na pasy.

f2w3d5qp2jas023q.png

Mama NS zazdroszczę ja jeszcze przed. Mam nadzieje ze ogarnę. Jak coś będę pytać bardziej doświadczone mamy ;) Kulka dzieciaczki będą miały wspólny pokój?

Aneta witamy[emoji3] zapraszamy do wspolnego nudzenia sie na forum jak nic nie znajdziesz innego[emoji3] pierwsza dzidzia? Wiesz czy chlopak czy dziewczynka!?

f2w3d5qp2jas023q.png

Tak pierwsza dzidzia. Wiem. Dziewczynka. Mam film z połówkowego badania prenatalnego z wczoraj, pokoik już w sumie prawie w pełni ukończony. Kompletnie nie mam co robić. Jakby się znalazła jakaś marcowa mamusia chętnie połaziłabym razem po sklepach dziecięcych czy po galerii... Ale samej to nudno :(

reklama
Do góry