reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Moja mala to coreczka tatusia, juz widac!!! Tylko przylozy reke do brzucha to od razu go kopie i mnie rozbudzaja, jakimis zabawami, rozczulajace :) a jak go przytulam to ma plecy skopane, mala od wczoraj zwariowala na jego punkcie.
Kupilam buty zimowe, wiazane hahaha, no coz, wpadly mi w oko, najwyzej ktos mi bedzie pomagal je zakladac :)
Moj dzis pojechal do pracy i wraca dopiero w piatek i teraz juz tak bedzie wrrr smutno :(
Jadwiga, w tym roku jestem napalona na snieg, bo odkad sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to marze tylko o zimie, a snieg jest jej czescia [emoji300] [emoji300] [emoji300] [emoji300]

Moja mala to coreczka tatusia, juz widac!!! Tylko przylozy reke do brzucha to od razu go kopie i mnie rozbudzaja, jakimis zabawami, rozczulajace :) a jak go przytulam to ma plecy skopane, mala od wczoraj zwariowala na jego punkcie.
Kupilam buty zimowe, wiazane hahaha, no coz, wpadly mi w oko, najwyzej ktos mi bedzie pomagal je zakladac :)
Moj dzis pojechal do pracy i wraca dopiero w piatek i teraz juz tak bedzie wrrr smutno :(
Jadwiga, w tym roku jestem napalona na snieg, bo odkad sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to marze tylko o zimie, a snieg jest jej czescia [emoji300] [emoji300] [emoji300] [emoji300]
ja tez czekam na snieg, kocham jak jest bialo :D moj dziec wlasnie wariuje, az brzuch faluje :D

Hej dziewczyny. Leżę sobie pod ktg i zastanawiam sie gdzie zwymiotowac:D ledwo dojechalam tramwajem. Nie wiem kiedy się skończą te moje mdłości.

Ja sie ciesze ze u nas rzadko pada snieg bo moj mąż duzo dojezdza autostradami do pracy i sie o niego martwie.

Oj a ja się obawiam że śniegu w tym roku nie będzie albo tydzień w styczniu i tyle :(
A moje Fitki tak czekają na śnieg i sanki..

Majka poka buty
Takie sobie buciki z daichmanna :) jestem zalamana, bo to pierwsza zima od kilku lat na plaskim obcasie [emoji22]

Załączniki

• 1478512756169.jpg
    1478512756169.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Nasza Grama ma dziś urodziny :) [emoji512] [emoji513]
Wszystkiego najlepszego[emoji178] , zdrówka[emoji307] , szczęścia[emoji176] , spełnienia marzeń [emoji320] no i szybkiego i w miarę bezbolesnego rozwiązania :) [emoji175] [emoji64]

Do góry