reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Anula uwierz mi ze cieżko było mi zrobic cokolwiek, ale moj S ciagle powtarzał, ze zamulam, nic nie robie, stałam sie nijaka, ze dmuchanie i chuchanie nic nie da, bedzie tylko gorzej... i bynajmniej nie mówił tego złośliwie tylko chciał mnie zmotywować i zadziałało w końcu. Najpierw zastanawiałam sie co mogłabym robić, to zaczęłam czytać książki. Pózniej myśle zumba, ale nieee... znow bede sie spinać. Mowię, a bede biegać, kiedyś biegałam i czułam sie świetnie. Od podjęcia decyzji do czynu tez minęło sporo czasu. A jak pierwszy raz pobiegłam w las to myślałam ze płuca wysmarkam nosem, ale czułam sie przyjemnie zmęczona i teraz co drugi dzien ide w las i jest zajebiscie [emoji2][emoji2]

Ale poza tym nadal sa dni kiedy gnije w domu w piżamie i kołtunie na głowie. Droga dluuuga przed nami [emoji54]

Dziewczyny więc tak.

Doktorka zobaczyła zdjęcie tych moich testów owu i od razu podniecenie - dla niej dzisiejszy test prawie pozytywny.

Następnie usg... I tu zaczęły się schody. Endometrium 6mm w lewym jajniku parę małych pęcherzyków żaden duży ani dominujący. Prawy ma się podobnie.

Następny monit w sobotę też na 10:30 ale to u lekarza dyżurujacego. Ma sprawdzić co słychać. A u mojej doktor monit w poniedziałek o 14.

Także nie wiem dużo mierze dalej temp i robię testy owu.

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

No ja przez te starania mega się zaniedbalam , nie tylko siebie a ogólnie zero jakiś wypadów bo się człowiekowi nie chciało, ciągle myślał o tych staraniach itp.
Dlatego my się staramy , ale tak oo [emoji4] chcemy nawet w weekend z P i znajomymi z ktorymi nie widzieliśmy się x czasu na disco skoczyć [emoji38][emoji38]

Tylko u mnie chyba po owu bo jajniki znów będę czuła do samej @ , macie tak czasem ? Juz mnie boli 4 dzień.

Anula no na kupie , dobrze ze mieszkanie az takie male nie jest bo 56m2 , wiec spoko ...
Mam kokezanke gdzie ma 3 psy mieszabki wybuchowe i mieszka na 36m2 i daje rade [emoji6]
Dzisiaj juz mi taka babcia szpieg powiedziała ty masz psa , co to robisz z mieszkania .
A ja jej utrzymuje je Pani nie ? To proszę się nie wpierdzielac a patrzeć na ludzi ktorzy, dla kasy se dzieci robią ( bo jej corka ma chyba 4 a ma 25lat ) wrrr...
Tacy ludzie mnie mega irytuja ...

i dzień dobry bo zapomniałam [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1480590933-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum i dobrze jej powiedziałaś. Nie jej sprawa [emoji35]

Do góry