reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Tez właśnie zastanawiałam ze może to torbiel czytalam ze czestko pojawia sie po poronueniu ale miałam robione USG 3 tygodnie temu to było ok wiec myślę że przez ten czas jak by się nawet pojawiła to nie byłaby chyba taka duża ze odczuwałabym taki bol ?

Mój lekarz kazał odczekać trzy cykle,i starać się dalej.
Niestety w grudniu mija rok, i jak dotąd nic....[emoji17]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum
BabyBoom
Bardzo mi przykro ze tyle już czekasz na swoją fasolkę ale wierzę że w końcu się uda napewno☺trzymam kciuki żeby nowy rok przyniósł dobre wieści ☺
Mi mój lekarz kazał starać się odrazu po pierwszej @ dlatego tak na nią czekam z niecierpliwością może zrobię sobie hcg i zobaczę czy juz się wyzerowalo☺

reklama
Do góry