reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jak Wam mija sobotni wieczór,jakieś plany?? Mi jakoś smutaśnie,bo siedze sama i zamulam,a mój poszedł na wigilię pracowniczą do klubu taaa ;)
60 stron do nadrobienia! Jesteście niemożliwe :D

Ja W KONCU usiadłam! Dziś moja firma zorganizowała Mikołajki dla dzieci, moja typowo chwyciła się nogi i bała się brodacza :) później obserwowała Go z kąta, ale podejść się nie odważyła ;)
Pozniej urodziny bratanicy... ledwo żyję, ale wiem że za godzinę będziemy mieli czas tylko dla siebie, uffff
Widzę, że u Was dziś też samo zdrowe jedzenie...pizza, hamburgery :D ja w biegu też na więcej czasu nie mialam, ale zachcianki nie mówiły NIE ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
Dziewczyny, robię właśnie tabelkę.
Dużo Was mimo mojej prośby pisało w wątku, więc mogłam przeoczyć wpisy.
Te, które mam to:
Aleksandrax
Anika81
Arya88
Beata
Caixa
Gemmina
Emka
Mlodamama21
Motylek
Natalia91
Woroniasta
Tynka
Zając czerwcowy
Zielinka

Jeśli kogoś pominęłam lub chce dołączyć poproszę wiadomość prywatną.

Caixa
Wroniasta
Tynka
Zielinka

Poproszę w wiadomości dokładny wiek ciąży z usg gdzie poinformował Was lekarz o płci.

Dziękuję.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pisałam odrazu hih pierwsza byłam jutro może ogarnę was a tak w skrócie marzenie dziewczynka, zabobony dziewczynka, znając życie cudowny trzeci chłopak :)

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

No to prawda problemu nie ma jest dużo kwater my jakoś zawsze mamy szczęście i ci jedziemy nad morze to mamy piękna pogodę w a tym roku to już wszystko przebiło bo cały tydzień było pięknie. W maju byliśmy w Chorwacji to tam było jeszcze pare dni chłodne a u nas super .
Mężuś kazał dzisiaj nie gotować zabiera mnie do restauracji :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo jaki kochany :) my właśnie siedzimy na burgerze :) mąż robi wielkie oczy bo beton odkładam na bok a zawsze mu wyjadalam ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Caixa nie robiłam GGTP, ale też nigdy nie oznaczali mi tego w szpitalu, pozostałe w normie. Siedzą mnie pachwiny, twarz, dekolt, nogi nasz kur... wszystko!
Cóż zaczynam eliminować po kolei. A wyniki za dwa tygodnie powtórzę.

Zając a ile Wy po ślubie jesteście?
My po ślubie całe hmmm od lipca tego roku ;) a ze sobą 7 lat :)

p19u9jcg81ehxczt.png

No własnie .co tu robić ? skończyłam oglądać ostatni odcinek mojego ukochanego serialu Black Sails ,w styczniu nowy sezon .Gra o Tron też w 2017 tak samo jak Stranger Things czyli też 2017 .Kurcze co oglądać ? Jakieś pomysły ?
Sherlocka oglądałas ? Ja uwielbiam :)
My właśnie szukamy jakiegoś filmu. Mieliśmy iść do kina ale dzikie tłumy więc wieczór idealny w domu pod kocem z herbatka przed tv ;) my i kot ;)
p19u9jcg81ehxczt.png

Cymera a ogladalas "Orange is the New black"? polecam! :)
nie oglądałam wygląda ciekawie i zachęcająco ale pokazałam mężowi do recenzji i niestety :no2: bo on tylko Si -Fi , fantastyka albo historyczne .Problem w tym że my razem oglądamy , więc jak jemu coś się nie spodoba to zaraz aut .

reklama
Do góry